Društveni događaj sezone

Pogledajte kako je izgledao romantični vikend bračnog para Schillinger na najpoznatijem tradicionalnom balu u Veneciji!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Snježana Mehun - 1 In Magazin: Snježana Mehun - 2 In Magazin: Snježana Mehun - 3 In Magazin: Snježana Mehun - 4 In Magazin: Snježana Mehun - 5 In Magazin: Snježana Mehun - 6 Snježana Mehun Schillinger - 2 Snježana Mehun Schillinger - 3 Snježana Mehun Schillinger - 4 Snježana Mehun Schillinger - 1 +20 Snježana Mehun Galerija

A sada vas vodimo u Veneciju. Za vrijeme najpoznatijeg karnevala u Europi, grad ljubavi posjetili su i supružnici Snježana i Franz Schillinger. Poznati par ekipu In magazina je odveo na bal pod maskama gdje su uzvanici odjenuli raskošne srednjovjekovne kostime, a kako je izgledao njihov romantični vikend, pogledajte u prilogu In magazina.

Venecija je uz Pariz vjerojatno najromantičniji grad na svijetu, barem će vam tako reći oni zaljubljeni. A ondje smo pronašli zaljubljene supružnike Schillinger koje Venecija svaki put iznova osvoji.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun i Franz Schiliger uživala na suncu Snježana Mehun bila je pravi mamac za poglede u centru Zagreba, u kratkoj haljini je pokazala vitke noge

Osim potencijalne karijere arhitektice, Snježana je i vlasnica modnog brenda. Uz supruga poduzetnika, privatni i poslovni životi često im se isprepliću, a odmor od svakodnevice nalaze u zajedničkim hobijima.

Detalji njihova života često se mogu pronaći na Snježaninim društvenim mrežama, ali Franz je, kaže, na to navikao.

No postoje dijelovi njihove privatnosti koji ne završe u javnosti. Naime, Snježana je prije putovanja imala 2 prometne nezgode, no srećom, sve je u redu.

A povod dolaska u romantičnu Veneciju bio je spektakularni bal pod maskama.

Prošle su godine već prisustvovali raskošnom balu koji ih je apsolutno oduševio.

''Nisam očekivala da će to tako napraviti i da su predani tome, da se stvarno do svakog detalja pazi, baš je onako pravi bal kako bi se reklo'', priča Snježana. 

Poznata marketinška stručnjakinja nosila je unikatni kostim iz najpoznatijeg venecijanskog ateliera.

''Oni imaju baš muzejske primjerke kostima, Antonia Sauter se zove atelier i to je bila cijela komplikacija da se to izorganizira. Utezanje je trajalo sat vremena, kopčanje svih dijelova. Iskreno, ne znam kak su tak živjele'', pričaSnježana. 

No uz Franzovu pomoć, antikna haljina je zasjala na Snježani.

Na društvenom događaju sezone bračnom paru Schillinger društvo je pravio poznati arhitekt Ante Vrban, kojem je grad na vodi vječna inspiracija.

''Ja Veneciju obožavam, zapravo sam tu i jako puno radilo. Ali ima tu neku dekadenciju i staru povijest... pa tako i balovi'', govori Ante. 

U luksuznoj palači i s milijunima uloženima u produkciju, dobar provod koji uzvanike vraća u vrijeme Casanove je zajamčen.

Nazivaju ga najprofinjenijim umjetničkim događajem na svijetu, stoga nije neobično što svake godine privuče brojna poznata lica iz svijeta glazbe, filma, ali i politike.

Performeri donose jedinstven spoj mjuzikla, baleta, opere i glume.

A u tome je i bit karnevala. Ne samo promatrati sa strane, već i sudjelovati. Stoga je dress code - maska!

A kako to obično biva, što se dogodi u Veneciji, ostaje u Veneciji!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 18:00 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +12 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena  

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Renata Lovrinčević Buljan sa suprugom Borna Buljan Renata Lovrinčević Buljan +22 Renata Lovrinčević Buljan - 1 Celebrity Mladog hajdukovca s tribina je bodrila ponosna mama i bivša Miss Hrvatske, s njom je bio i suprug, kojeg rijetko viđamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene