Žena uz ženu

Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Severina Severina Marko Todorov / CROPIX 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na Instagramu Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 5 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 2 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 8 Ella Dvornik Ella Dvornik +23 Ella Dvornik Galerija

Pjevačica Severina pružila je podršku našoj influencerici Elli Dvornik koja prolazi kroz rastavu braka s Charlesom Pearceom.

Ella Dvornik jučer je imala još jednu parnicu razvoda braka sa suprugom Charlesom Pearceom, a tim povodom oglasila se i na društvenim mrežama i objavila svoje fotografije ispred suda.

Dvornikova se našalila na svoj račun te napisala: "Odeš na ročište i dobiješ streetstyle fotke džabe" pa dodala da njezin odvjetnik nosi najskuplju Balenciaga torbicu, a zapravo je u ruci držao fascikl pun papira.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Fotografiju je komentirala i Severina.

"Najteže borbe, najjači vode. Grlim nježno", napisala je pjevačica, a Elli je dala podršku i u svojim pričama na Instagramu.

''Podrška mila'', napisala je Severina te je dodala emoji stisnute šake, a njenu objavu možete pogledati u našoj galeriji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Pogledaji ovo Severina - 3 Celebrity Severina na svojoj zabavi zaplesala uz hit Lepe Brene, pogledajte video koji se širi društvenim mrežama: "Hahah, opletiii!"

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Autobus Lepe Brene za turneju - 2 Autobus Lepe Brene za turneju - 1 Autobus Lepe Brene za turneju - 3 Lepa Brena +27 Lepa Brena - 4 Celebrity Snimka autobusa u kojem Lepa Brena obilazi regiju širi se društvenim mrežama, jasno je i zašto je privukao toliku pozornost

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Gruica Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić +25 Ana Gruica Uglešić Celebrity Ana Gruica pokazala 14 godina mlađu sestru, na koju ne može biti ponosnija: "I zadnja ptičica odletjela je iz gnijezda"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene