O svemu se i on oglasio!

Stare fotografije supruga Britney Spears dokaz su novih detalja o mučenju koje je proživljavao s pjevačicom: ''Imao je modrice, ona je nosila noževe...''

Sam Asghari - 6 Sam Asghari - 6 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Asghari - 1 Sam Asghari - 5 Sam Asghari - 2 Sam Asghari - 7 Sam Asghari - 4 Sam Asghari - 3 Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears - 4 Britney Spears - 5 Britney Spears - 8 +5 Britney Spears Galerija

Uskoro bivši suprug Britney Spears oglasio se na društvenim mrežama i potvrdio vijesti o njihovom razvodu, a ove fotografije iz siječnja ove godine dokaz su da je pjevačica Sama Asgharija i fizički zlostavljala.

Sam Asghari, uskoro bivši suprug Britney Spears, oglasio se na društvenim mrežama nakon vijesti da se rastaje od slavne pjevačice i pop-ikone.

''Nakon šest godina ljubavi i predanosti jedno drugom, moja supruga i ja smo odlučili završiti naše zajedničko putovanje. Zadržat ćemo ljubav i poštovanje koje imamo jedno prema drugome i želim joj sve najbolje, zauvijek. Sr*nja se događaju. Traženje privatnosti se čini smiješnim pa ću samo zamoliti sve, uključujući i medije, da budu ljubazni i obazrivi'', napisao je na Instagram priči.

Sam Asghari podnio je zahtjev za razvod od Britney u srijedu, nekoliko sati nakon što su se pojavile prve glasine o kraju braka. Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Strani mediji počeli su kopati po njihovom privatnom životu, a TMZ piše da je pjevačica Sama čak i fizički zlostavljala.

Kako otkrivaju izvori bliski paru za TMZ, Sam im se navodno često žalio da ga je Britney fizički ozljeđivala tijekom njihovih 7 zajedničkih godina. Često je tu bilo i tučnjava u koje je moralo uskočiti osiguranje, ali jednom prilikom osiguranja nije bilo na vidiku.

Sam je tada spavao u njihovom krevetu kada je odjednom doletjela Britney i počela ga udarati. Sam joj, tvrdi izvor, nije uzvratio udarce, ali je bio zaprepašten kad ga je supruga udarila. Taj se navodni incident dogodio početkom ove godine, točno u vrijeme kad su se u javnosti pojavile fotografije Sama Asgharija s modricom na oku i tragovima ugriza na podlaktici, a koje možete vidjeti na početku naše galerije.

Paparazzi su ga čak upitali kakve su mu to modrice, ali Sam je glumio da ne zna o čemu pričaju i zamolio ih da ga ne uznemiravaju.

Izvori za TMZ navode da je posebno bio zabrinut jer mu je slavna supruga bila fascinirana noževima. Njih je imala posvuda po kući, uključujući čak i njihovu spavaću sobu. Britney je, kako navodi jedan izvor bila paranoična da će je netko uhvatiti i trebali su joj noževi kao zaštita. Također se navodi da je Britney bila sklona tome da poludi i na najmanju sitnicu, a takvim je ponašanjem znala prestraviti supruga.

Sam je inače uvijek branio Britney od komentara mržnje na društvenim mrežama, ali i svih ružnih optužbi na njezin račun. Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party" 2016. Njihovo je vjenčanje bilo održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo oca koji je godinama kontrolirao Britneyn život.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Danniella Westbrook - 3 Danniella Westbrook - 2 Danniella Westbrook - 1 Danniella Westbrook - 4 +17 Danniella Westbrook - 5 Nekad i sad Vjerovali ili ne, ovo je nekad bila predivna žena, ali sada sve pomalo straši posljedicama onoga što je napravila licu i tijelu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Minijaturni badić Ivane Knoll jedva se zadržao na bujnom poprsju, a tragovi sunčanja raspametili su njezine fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene