Gotova ljubav

Britney Spears razvodi se od 12 godina mlađeg muža, već se zna i što je presudilo njihovu kratkom braku!

Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears i Sam Asghari Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears i Sam Asghari Britney Spears Sam Asghari i Britney Spears (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Instagram) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Britney Spears i Sam Asghari (Foto: Profimedia) Sam Asghari (Foto: Instagram) +5 Sam Asghari (Foto: Instagram) Galerija

Britney Spears i Sam Asghari razvode se nakon što su u braku proveli malo više od jedne godine.

Prema pisanju stranih medija, Britney Spears i Sam Asghari razvode se nakon samo godinu dana braka, a navodno je on taj koji podnosi zahtjev za razvod.

41-godišnja Britney i 29-godišnji Sam našli su se u problemima, a priča se kako se on već iselio iz njihova doma.

"Samo je pitanje vremena kada će sam predati službeni zahtjev za razvod", izjavio je njima blizak izvor za TMZ.

Razlog je navodna Britneyna nevjera, nakon koje je uslijedila i žestoka svađa para. Ona je snimljena kako se vozi blizu njihove kuće u Los Angelesu bez vjenčanog prstena, a Samove fotografije na njegovu profilu na Instagramu pokazuju da je i on odbacio svoj.

Pjevačica se nakon vijesti o razvodu oglasila na svom profilu na Instagramu, ali pomalo iznenađujućom objavom o kupnji konja.

"Uskoro kupujem konja!!! Toliko opcija postoji da je teško. Postoji konj koji se zove Sophie i drugi koji se zove Roar. Ne mogu se odlučiti. U svakom slučaju, mislim da sam zadovoljnija s Roarom", napisala je uz objavu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maria River Red (@britneyspears)

Šuškanja o problemima u njihovu braku pojavila su se nakon dokumentarca o njezinu životu, međutim Sam je u to vrijeme sve demantirao, a tvrdnje da ju je iskoristio nazvao je odvratnima.

Sam je inače uvijek branio Britney od komentara mržnje na društvenim mrežama, ali i svih ružnih optužbi na njezin račun. Par se vjenčao u lipnju prošle godine, a upoznali su se na snimanju spota za pjesmu "Slumber Party" 2016. Njihovo je vjenčanje bilo održano nekoliko mjeseci nakon što je okončano trinaestogodišnje skrbništvo oca koji je godinama kontrolirao Britneyn život.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden +27 Neda Ukraden Celebrity Neda Ukraden proslavila je 73. rođendan, a dočekala ga je u bikiniju zbog kojeg nitko ne vjeruje da ima toliko godina

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 +3 Katherine Cullen - 4 Nekad i sad Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene