ljubav cvjeta

Iznenadio strastvenim poljupcima u javnosti s 34 godine mlađom suprugom koja ne voli svjetla medija

Richard Gere i supruga - 7 Richard Gere i supruga - 7 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i supruga - 8 Richard Gere i supruga - 7 Richard Gere i supruga - 6 Richard Gere i supruga - 5 Richard Gere i supruga - 4 Richard Gere i supruga - 3 Richard Gere i supruga - 2 Richard Gere i supruga - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 7 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 +19 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Galerija

Richard Gere i njegova supruga prisustvovali su premijeri njegovog novog filma "Oh, Canada" u kojem Gere glumi uz Umu Thurman, Jacoba Elordija, Victoriju Hill i Michaela Imperiolia.

Jedan od najvećih holivudskih šarmera Richard Gere s ponosom je pozirao sa suprugom Alejandrom Silvom na crvenom tepihu gdje nisu skrivali koliko su još uvijek zaljubljeni.

Bračni par je ispred reflektora izmijenio nekoliko poljubaca. 

Glumac je nosio elegantno crno odijelo i bijelu košulju koju je upotpunio s mašnicom, a Alejandra zasjala je u dugačkoj crnoj haljini s cvjetnim detaljima. 

Kako vam Richard i Alejandra izgledaju kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

74-godišnji Gere je španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i sina Homera, a njih dvoje bili su u braku od 2002. do 2013. godine. Glumčeva prva supruga bila je manekenka Cindy Crawford, kojom se oženio 1991. godine, a razveli su se 1995.

41-godišnja Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve, a njezina obitelj dugi je niz godina bila bliska s Richardom.

Ona iza sebe ima propali brak s geologom Govindom Friedlandom, sinom američkog rudarskog magnata Roberta Friedlanda. Richarda je upoznala tijekom procesa rastave od supruga.

Pogledaji ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Celebrity Prije nje šarmirao je brojne poznate dame, no tek mu je ona u sedmom desetljeću smirila srce, prvo je bila samo obiteljska prijateljica!

Pogledaji ovo Richard Gere - 7 Nekad i sad Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

Pogledaji ovo Richard Gere i Homer George Gere Celebrity Novi udarac za Richarda Gerea: Nakon zdravstvenih problema i hospitalizacije ostao je bez voljenog oca

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac Davor Gobac sa sinom +25 Davor Gobac sa suprugom Celebrity Davor Gobac otkrio da je prvi put gledao Eurosong, a prokomentirao je i Baby Lasagnu: "Moć PR-a je nevjerojatna..."

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson - 5 Kate Hudson - 4 Kate Hudson - 3 Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) +31 Goldie Hawn i Kate Hudson Celebrity Troje djece dobila je s tri različita muškarca i sad progovorila o tome: ''Kad imate ovako modernu obitelj...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene