Tješio ju nakon rastave

Prije nje šarmirao je brojne poznate dame, no tek mu je ona u sedmom desetljeću smirila srce, prvo je bila samo obiteljska prijateljica!

Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva - 7 Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 3 +17 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Galerija

Richard Gere i njegova supruga Alejandra Silva pokazali su koliko se vole na događanju u New Yorku, holivudski šarmer bio je nježan prema svojoj odabranici.

Jedan od najvećih holivudskih šarmera Richard Gere s ponosom je pozirao sa suprugom Alejandrom Silvom na crvenom tepihu City Harvest Gale u New Yorku.

Par je prigrljen pozirao za fotografe, a glumac je suprugu nježno držao oko struka uz sebe. Ona je u haljini od tila oduševila okupljene svojim izgledom.

Pogledaji ovo Richard Gere - 7 Nekad i sad Richard Gere davne 2006. godine posjetio je Hrvatsku, a s njim se družila i naša bivša misica koju su mnogi zaboravili!

74-godišnji Gere je španjolsku publicistkinju i aktivistkinju odveo pred oltar 2018. godine, a vezu su započeli 2014. Zajedno su dobili dvojicu sinova, Alexandera i dvogodišnjaka čije ime još nisu otkrili.

On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i sina Homera, a njih dvoje bili su u braku od 2002. do 2013. godine. Glumčeva prva supruga bila je manekenka Cindy Crawford, kojom se oženio 1991. godine, a razveli su se 1995.

Pogledaji ovo Richard Gere - 2 Celebrity Richard Gere hitno je hospitaliziran na obiteljskom putovanju u Meksiko, stanje mu se naglo pogoršalo

41-godišnja Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve, a njezina obitelj dugi je niz godina bila bliska s Richardom.

Ona iza sebe ima propali brak s geologom Govindom Friedlandom, sinom američkog rudarskog magnata Roberta Friedlanda. Richarda je upoznala tijekom procesa rastave od supruga. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danilo i Rade Šerbedžija - 1 Danilo i Rade Šerbedžija - 2 Danilo i Rade Šerbedžija - 3 Danilo Šerbedžija +25 Danilo Šerbedžija Celebrity Jedini sin Rade Šerbedžije s godinama je sve sličniji ocu, a glumac ga je dobio s prvom suprugom, koju je snašla tragična sudbina

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ricardo Antonio Chavira - 7 Ricardo Antonio Chavira - 1 Ricardo Antonio Chavira - 4 Ricardo Antonio Chavira - 10 +5 Ricardo Antonio Chavira - 6 Nekad i sad Uloga u hit-seriji donijela mu je titulu jednog od najpoželjnijih muževa, a evo što radi i kako izgleda 20 godina kasnije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene