teško razdoblje

Novi udarac za Richarda Gerea: Nakon zdravstvenih problema i hospitalizacije ostao je bez voljenog oca

Richard Gere i Homer George Gere Richard Gere i Homer George Gere Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Homer George Gere Richard Gere - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 2 Richard Gere i Alejandra Silva - 1 Richard Gere i Alejandra Silva - 10 Richard Gere i Alejandra Silva - 9 Richard Gere i Alejandra Silva - 7 Richard Gere i Alejandra Silva - 6 Richard Gere i Alejandra Silva - 5 +9 Richard Gere i Alejandra Silva - 4 Galerija

Homer George Gere preminuo je u dobi od 100 godina, a tužnu vijest objavila je supruga njegova sina Richarda Gerea.

Otac glumca Richarda Gerea, Homer George Gere, preminuo je u dobi od 100 godina.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Bio je san mnogih dama Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

Tužnu vijest objavila je glumčeva supruga Alejandra Gere na svojem profilu na Instagramu.

Uz Homerovu fotografiju na kojoj on u rukama drži fotografiju svoje pokojne supruge, Alejandra je istaknula kako je Homer bio posvećen pomaganju drugima i da je nagrađen za svoj volonterski rad, a u svojoj zajednici bio je poznat i kao nadareni poduzetnik.

"Homer je rođen 7. svibnja 1922. u Brooklynu u Pennsylvaniji, u malom farmerskom gradu, kao treći od petero djece Alberta i Hazel Sover Gere. Završio je srednju školu Brooklyn Vocational pa se pridružio američkoj mornarici na početku Drugog svjetskog rata. Još u osnovnoj školi upoznao je ljubav svog života Doris Tiffany, s kojom se vjenčao 1945. godine nakon povratka iz Drugog svjetskog rata. Doris je preminula 2016. godine. Tijekom njihova 70-godišnjeg braka odgojili su petero djece: Susan, Richarda, Joanne, Davida i Lauru", napisala je, među ostalim, Alejandra u podužoj objavi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alejandra Gere (@alejandragere)

"Ljubav, nježnost, otvorenost i znatiželja bile su mu niti voditelje. Ostat će upamćen ponajviše po svojem pozitivnom pristupu životu, čvrstim zagrljajima i dugotrajnim prijateljstvima. Ostat će zauvijek u našim dušama i srcima i podsjećati nas da uvijek volimo jako i pjevamo glasno", zaključila je.

Homer je radio kao agent za osiguranje, a iako je bio zaposlen i imao veliku obitelj, uvijek je volio pomagati drugima.

"Ako nije mogao pomoći novčano, onda je za druge uvijek imao osmijeh ili zagrljaj ili neki drugi način pomoći. To je bilo oko mene cijelo vrijeme dok sam odrastao", prisjetio se jednom prilikom Richard, koji je najstariji od svoje braće i sestara.

"Moj otac inspirira ljude, utječe na njih, uključuje ih. Kad ga njegovo susjedstvo treba, on je tamo" istaknuo je glumac, koji prolazi kroz izrazito teško razdoblje jer je nedavno hospitaliziran zbog teške upale pluća, a taman kada se oporavio, izgubio je oca.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Shania Twain - 1 Shania Twain - 2 Shania Twain - 3 Shania Twain - 4 +22 Shania Twain - 6 Celebrity Suprug ju je varao s njezinom najboljom prijateljicom: ''Molila sam za milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene