Dugo ga nije bilo

Bivši najseksi muškarac ljubio je redom sve ljepotice, a smirila ga je tek 33 godine mlađa obiteljska prijateljica!

Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere i Alejandra Silva Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Profimedia) Richard Gere i Carey Lowell (Foto: AFP) Richard Gere (Foto: AFP) Alejandra Silva i Richard Gere (Foto: Profimedia) Richard Gere i Cindy Crawford (Foto: Profimedia) Richard Gere (Foto: Getty Images) Richard Gere, Alejandra Silva (Foto: Getty Images) +12 Richard Gere (Foto: Getty Images) Galerija

Richard Gere i Alejandra Silva bili su glavne zvijezde jednog humanitarnog događanja u New Yorku.

Holivudski glumac Richard Gere dugo se nije pojavio u javnosti, no sada su ga paparazzi snimili u društvu supruge Alejandre Silva s kojom je stigao na jednu dobrotvornu akciju u New Yorku.

Pogledaj i ovo Richard Gere i Alejandra Silva - 3 Bio je san mnogih dama Omiljeni šarmer uspio je osvojiti 33 godine mlađu ljepoticu, a njihova ljubavna priča zaista je neobična!

72-godišnji Richard i 39-godišnja Alejandra ukrali su svu pozornost u elegantnim i dotjeranim izdanjima, on u tamnom odijelu, a ona u pripijenom dugoj haljini koja joj je pristajala kao salivena.

Bivši najseksi muškarac na svijetu i miljenik pripadnica ljepšeg spola u braku je s 33 godine mlađom Alejandrom od 2018. godine i zajedno imaju 4-godišnjeg sina Alexandera, 2-godišnjeg sina čije ime javnosti nisu otkrili. On iz braka s glumicom Carey Lowell ima i 22-godišnjeg sina Homera, a ona je u prvom braku postala majka 9-godišnjeg sina Alberta.

Alejandrina obitelj dugi je niz bila bliska s Richardom, no njih dvoje je ljubavnu vezu započelo 2014., a prije nje je ljubio brojne ljepotice.

70-ih godina bio je s glumicom Penelope Milford, nakon koje se našao u zagrljaju umjetnice Sylvie Martins. Povezivali su ga s brojnim kolegicama, među kojima su Dawn Steel, Loree Rodkin, Barbra Streisand i brojne druge, a optuživali su ga i da je imao afere s Priscillom Presley i Kim Basinger.

Sa supemodelom Cindy Crawford bio je u braku od 1991. do 1995. godine, a u studenom 2002. vjenčao se s manekenkom Carey Lowell. Par je u braku dobio sina Homera Jamesa, a 2013. su se rastali nakon 11 godina braka. Početkom travnja 2018. Gere je pred oltar odveo 33 godine mlađu španjolsku aktivisticu Alejandru, a nekoliko mjeseci kasnije objavili su da čekaju svoje prvo dijete.

Alejandra je inače kći biznismena i bivšeg potpredsjednika španjolskog nogometnog kluba Real Madrida Ignacija Silve. Upoznali su se dok se ona razvodila od supruga, geologa Govinda Friedlanda, inače sina američkog rudarskog magnata Roberta Friendlanda.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 3 Nina Badrić +0 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u jednoj od najkraćih haljinica izbacila vitke noge, pogledajte zašto su joj poručili da je ukras ovom svijetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene