Podijelila tužne prizore

Teški dani za poznatu hrvatsku poduzetnicu koju smo upoznali u hvalevrijednom projektu: "Kažu mi često: Lako tebi, ti si sam svoj gazda, ali…"

Diana Prpić - 2 Diana Prpić - 2 In Magazin 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Diana Prpić Diana Prpić - 2 Diana Prpić - 1 Diana Prpić - 2 Diana Prpić - 1 Diana Prpić Diana Prpić Diana Prpić Diana Prpić +0 Diana Prpić Galerija

Diana Prpić, koju smo gledali u "Startaj Hrvatska", podijelila je fotografije goleme štete na svojem OPG-u nakon strašnog nevremena koje je pogodilo kontinentalnu Hrvatsku.

Poduzetnica Diana Prpić predstavila se široj javnosti u projektu SPAR-a i Nove TV "Startaj Hrvatska" svojim ukusnim i zdravim namazom Batela.

Sa svojim OPG-om Prpić, Diana je i jedna od najvećih poljoprivrednica Karlovačke županije, no strašno nevrijeme koje je ovaj tjedan pogodilo kontinentalnu Hrvatsku nanijelo joj je golemu štetu.

Diana je o svemu izvijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama, gdje je podijelila i fotografije nastale štete.

"Kažu mi često: 'Lako tebi, ti si sam svoj gazda...' Mnogi su se iz tih razloga, našeg lagodnog života, i udaljili od nas (hvala im na tome)... Ali ne. Moj 'gazda' je nebo i priroda koja je u zadnje vrijeme tako nemilosrdna... Sigurna sam da neću više pisati na ovu temu, previše je negativnog i žalosnog danas u brojnim obiteljima... Samo ću reći da su štete ogromne, da je nastradalo jako puno privatne imovine plus apsolutno sva zemlja koju obrađujemo (prvo poplava, a ono što nije nastradalo u poplavi, danas je itekako 'počašćeno'). Na nama je sada maksimalno pomoći biljkama da se oporave (ono šta se da spasiti) i da se veselimo da ovu godinu preživimo, doslovno. Nadajmo se boljemu i obećajem da ću vas ponovno veseliti sa slikama plodova iz naših polja", stoji u objavi na Facebook stranici OPG Prpić.

Pratitelji su joj u komentarima uputili poruke podrške i poželjeli joj sreću.

Inače, Diana je OPG preuzela od svoje bake Mare te je zahvaljujući sudjelovanju u Startaj Hrvatska stvorila veliku mrežu vjernih kupaca s kojima i svakodnevno komunicira preko društvenih mreža.

"Predstavljanje Batele u emisiji bila je i čast i privilegija. Ipak je ona odabrana među mnoštvom prijava, došla je do samoga kraja, zasjala je na policama SPAR-a, o čemu sam prije mogla samo sanjati. Iako, da mi nije bilo ovoga projekta, nikada ne bih znala koje su moje granice izdržljivosti, koliko noći za redom mogu biti budna, koliko dobro mogu koordinirati među 10 stvari koje se događaju istodobno. Startaj Hrvatska je vjerovao u nas i bio nam je vjetar u leđa cijelo vrijeme, čak i kada je zapelo, kada je došlo do ruba da se prelije i ona zadnja kap u čaši!" rekla je jednom prilikom za naš portal.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizde-Kurt Belma Lizdre-Kurt - 6 Belma Lizdre-Kurt - 5 Belma Lizdre-Kurt - 4 +3 Belma Lizdre-Kurt - 3 Nekad i sad Izetovoj Bubi život je obilježila strašna tragedija od koje se nikad nije oporavila, a danas izgleda potpuno drugačije nego u seriji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene