ma, tko bi je prepoznao!

Izetovoj Bubi život je obilježila strašna tragedija od koje se nikad nije oporavila, a danas izgleda potpuno drugačije nego u seriji

Belma Lizde-Kurt Belma Lizde-Kurt YouTube/Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Belma Lizde-Kurt Belma Lizdre-Kurt - 6 Belma Lizdre-Kurt - 5 Belma Lizdre-Kurt - 4 Belma Lizdre-Kurt - 3 Belma Lizdre-Kurt - 2 +0 Galerija

Belmu Lizde-Kurt gledali smo u seriji "Lud, zbunjen, normalan" u ulozi Rabije Bubić Bube, a evo kako izgleda danas.

Bosanskohercegovačka glumica Belma Lizde-Kurt domaćoj javnosti najpoznatija je iz jedne od omiljenih humorističnih serija "Lud, zbunjen, normalan".

Belmu smo gledali u ulozi jedne od pomoćnica obitelji Fazlinović, Rabije Bubuć Bube, a privatno izgleda dosta drugačije nego u seriji.

I dok je Buba imala dugačku kosu, glumica privatno ima potpuno kratku frizuru, zbog koje izgleda puno mlađe nego u seriji, a svakako je teško za povjerovati da su joj 52 godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Belma Lizde-kurt (@belma_kurt_)

Belma svoju karijeru najviše gradi na kazališnim daskama, a okušala se i kao kazališna redateljica, no jednom je prilikom priznala da je ljudi najviše poistovjećuju upravo s Bubom.

"Gledatelji zbilja vjeruju da Buba postoji. Kad vide mene, Belmu, koja samo radi svoj posao, oni prepoznaju Bubu. Često se ne mogu sjetiti odakle me znaju, ali vide me kao nekog bliskog i dragog. Pitaju me kako sam, kako mi je obitelj, požele mi sve najbolje..." ispričala je glumica.

O njezinu privatnom životu ne zna se puno jer ga čuva podalje od javnosti, no poznato je da je prije 13 godina nju i supruga, redatelja Aleša Kurta, zadesila strašna tragedija.

Naime, njihov tada desetogodišnji sin Jan Isak smrtno je stradao u nesreći tijekom vožnje kajakom u Kanadi. Dječak je pronađen nakon višesatne potrage pokraj podvodnog grebena, a preminuo je od promrzlina.

Nakon smrti sina, Belma se posvetila radu s djecom i odgoju kćeri, a od tragedije se nikad nije oporavila.

Kako Belma izgleda danas i koliko se promijenila otkako smo je gledali u hit-seriji, pogledajte u galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 +4 Julia Fox - 3 Celebrity Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene