Velika objava u showu!

Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4 Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević Sandi Pego, Helena Janjušević +14 Sandi Pego, Helena Janjušević Galerija

Sandi Pego u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" zaplesao je sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, a par je obznanio i jednu sretnu vijest.

Naš poznati tiktoker Sandi Pego u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" prvo je zaplesao sa svojom suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, i to na pjesmu koju su na svojoj svadbi odabrali za prvi ples, a zatim je na njezino mjesto uskočila mentorica Helena Janjušević.

Pogledaj i ovo Helena Janjušević i Sandi Pego - 2 ne zna se koji je zgodniji! Pogledajte izdanja kojima su dvojica poznatih frajera zaludjeli Hrvatice, pokazali su nevjerojatne rezultate teških treninga!

Na kraju nastupa, Pego je suprugu i poljubio, a iza nje u publici vidjela se njegova ekipa s natpisom "ćaća Pego", koji se nije odnosio samo na to što je plasao cha cha.

"Otkrio si nam veliko iznenađenje, čestitam Sandi", rekao mu je Igor Mešin.

"Prvo, ćaća čestitam i čestitke na cha chi", rekla je Franka.

"Čestitam tebi i supruzi na djetetu, sve je znaku ćaće i ja mislim da je ovo jedan super način da objavite", komentirala je Larisa.

Kao što se moglo naslutiti u emisiji, Sandi će uskoro postati otac, što je i sam potvrdio za Showbuzz.

"Bila je ovo posebna emisija i nastup. Sretan sam što je danas na bini sa mnom bila i moja ljubav, i što možemo sa svima podijeliti sretnu vijest", kazao nam je Pego.

Sandi i Cindy upoznali su se prije šest godina na jednom poslovnom projektu, a vjenčali su se nakon tri i pol godine veze, u kolovozu 2021.

Par zajedno snima zanimljiva i smiješna videa na TikToku, koja su donijela gotovo 800 tisuća pratitelja.

"Osvojila me prvenstveno svojom dobrotom, upornošću i pozitivnom energijom", otkrio je Sandi u razgovoru za DNEVNIK.HR.

Sandiju su, osim supruge, velika podrška obitelj i prijatelji, kao i njegov tim iz marketinške agencije čiji je vlasnik.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +6 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene