uvijek originalna!

Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 DNEVNIK.hr 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Ples sa zvijezdama: Maja Šuput i Igor Mešin - 4 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Galerija

Maja Šuput je za petu emisiju showa "Ples sa zvijezdama" odabrala zanimljiv outfit za koji su zaslužni Matija Vuica i Marko Grubnić.

Pjevačica Maja Šuput ne prestaje oduševljavati svojim izdanjima za show "Ples sa zvijezdama" u kojem je voditeljica.

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović Poslala ohrabrujuću poruku Bojanu Gregorić Vejzović poslije ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama" ponijele emocije, posebno se obratila Maji Šuput

Nakon što je u prošloj emisiji zablistala u stilu holivudskih zvijezda, ovaj put je odabrala nešto posve drugačije, a za njezin outfit zaslužni su Matija Vuica i Marko Grubnić.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja se za petu emisiju showa pretvorila u, ni manje ni više, već poklon, a na to je podsjetila zbog mašne na kratkoj crvenoj haljini. 

Uz Maju, voditelj showa "Ples sa zvijezdama" je i Igor Mešin, a u žiriju sjede Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci, Franka Batelić i Igor Barberić.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +22 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec Celebrity Slatka osveta lijepe Ivane: Nakon što ju je opomenula pred kamerama, Maji Šuput dala je što je tražila!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Monika i Fran Olujić Monika Kravić Monika Kravić (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) +0 Monika Kravić (Foto: John Pavlish) Nekad i sad Pogledajte koliko se Monika Kravić promijenila od 2005. godine, odmah ćete primijetiti jednu razliku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene