Ivana Čuljak je u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" donijela tortu Maji Šuput, nakon njihova simpatičnog prepucavanja oko toga.

Galerija Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Maja Šuput dobila tortu	 - 2 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec +32 Ivana Čuljak, Ivan Jarnec

Slastičarka Ivana Čuljak, koju gledamo i kao natjecateljicu u showu "Ples sa zvijezdama", u petoj emisiji pripremila je slatko iznenađenje za voditeljicu Maju Šuput.

Vezani članci Maja Šuput - 2 Afera "torta u dekolteu": Maja Šuput i Grubnić otkrivaju što se događalo iza kamera nakon incidenta u emisiji uživo! Maja Šuput Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon!

Nakon njihova simpatičnog prepucavanja pred kamerama, Ivana je odlučila Maju obradovati svojim slasticama, koje je poželjela u prošloj emisiji.

"To je za mene?", poviknula je Maja kad je ugledala tortu.

"Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo", kazala joj je Ivana.

Maja je obećala da će pojesti tortu doma, a onda se iza njezinih leđa pojavio Asim Ugljen, koji ju je iznenadio i dio torte završio je na njezinoj haljini.

"Sad nitko ne može napisat da večeras nisam bila preslatka", zaključila je Šuput koja je zbog svega ostala malo izvan sebe.

Podsjetimo, Maja je Ivani u šali rekla da joj još nije donijela kolače, na što je ona imala spreman odgovor.

"Neki dan je bilo krštenje tvog sina, a nisi me zvala", brzo joj je rekla Čuljak.

Maja je malo zastala te se našalila kako će sinčića Blooma očito još jednom morati krstiti.

"Mislila sam ti riješiti kolače", dodala je Ivana.

Prije toga je Maja pohvalila Ivaninog mentora, Ivana Jarneca, kojemu je priznala da je čitav ples gledala samo u njega i nije skrivala koliko joj je seksi.

Inače, Ivana i Ivan u petoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesali su jazz na pjesmu "Cake by the Ocean".

Trenutak za pamćenje u Plesu sa zvijezdama: Sandiju se na bini pridružila supruga, za to su imali poseban razlog! Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 1 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 2 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 3 +37 Sandi Pego i Cindy Šoštarić Hadžić - 4

Pogledajte haljinu Maje Šuput koja otkriva više od očekivanog, a zbog jednog detalja podsjeća na poklon! Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Igor Mešin - 1 +32 Maja Šuput i Igor Mešin - 1

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju