''Moja mala, velika''

Vrsaljkova kćerkica proslavila je već drugi rođendan, njegova partnerica pokazala je djelić atmosfere pred svojim pratiteljima, sve je bilo pomno ukrašeno!

Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar na Instagramu - 4 Kaja Vidmar na Instagramu - 2 Kaja Vidmar na Instagramu - 1 Kaja Vidmar na Instagramu - 3 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar s djecom Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar +23 Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar Galerija

Partnerica našeg notometaša Šime Vrsaljka Kaja Vidmar podijelila je fotografije s proslave drugog rođendana kćerke Viktorije.

Partnerica našeg notometaša Šime Vrsaljka Kaja Vidmar neko vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama, ali ovih dana ponovno se počela češće javljati.

Prvo je objavila fotografije na kojima ona i Šime poziraju na plaži sa svoje dvoje djece, kćeri Viktorijom te sinom čije ime još nisu otkrili, a s njima je bio i Šimin sin iz prvog braka Bruno.

Pogledaji ovo Šime Vrsaljko Nekad i sad Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

A sada je objavila nekoliko fotografija s rođendanske proslave kćerkice Viktorije koja je napunila dvije godine. Kaja je pokazala kakvu je tortu djevojčica imala, ali i kako je bio ukrašen kutak za fotografiranje te je i nju uhvatila u haljinici.

''Moja mala, velika'', napisala je u opisu Kaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Šime je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćeri 2022. godine. Ubrzo nakon njezina rođenja, doznalo se da čekaju i drugo dijete, a njihov sin došao je na svijet na jesen prošle godine.

Pogledaji ovo Kaja Vidmar i Šime Vrsljako Celebrity Trudna partnerica Šime Vrsaljka zabilježila njihov romantičan trenutak, ovakvi prizori od njih su prava rijetkost!

Od prve supruge Matee razveo se u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger i Thom Evans - 10 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 7 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 9 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 8 +26 Nicole Scherzinger i Thom Evans - 5 Celebrity Boginja ljepote objavila je golišave fotke s mlađim zaručnikom, očito je zašto ih zovu jednim od najzgodnijih parova na svijetu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Ružica Bebek - 10 Željko i Ružica Bebek - 8 Željko i Ružica Bebek - 9 Željko i Ružica Bebek - 7 +25 Željko i Ružica Bebek - 6 Celebrity Željko Bebek suprugu je povodom važne godišnjice iznenadio romantičnim putovanjem, evo gdje ju je to odveo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene