"Slušam i plačem!"

Poslušajte novu pjesmu Olivera Dragojevića, u spotu glumi njegov preslatki unuk Toni!

Oliver Dragojević Oliver Dragojević Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević In Magazin: Oliver Dragojević - 6 In Magazin: Oliver Dragojević - 5 In Magazin: Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević na Runjićevim večerima 2007. - 1 Nina Badrić i Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver Dragojević +19 Danijela Martinović i Oliver Dragojević, 2008. godina Galerija

Objavljen je spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića "Ne mogu ti reći".

Prošlo je pet i pol godina otkako nas je napustio Oliver Dragojević, no uspomenu na njega čuvaju brojni hitovi koje je otpjevao i koji će se još dugo slušati.

Sada je posmrtno objavljena i Oliverova nova pjesma "Ne mogu ti reći", koju je snimio prije smrti, kao i videospot za nju, u kojem je glavna zvijezda unuk pokojnog pjevača Toni.

Pjesma i spot izazvali su oduševljenje brojnih Oliverovih obožavatelja.

"Rezerviram ovo savršenstvo za prvi ples", "Činilo se da nam daješ samo pjesme, ali dao si nam život u svoj njegovoj punini! Hvala ti za svaki stih, pjesmu, tvoju jednostavnost, osmijeh i inspiraciju. Vječni si trag u beskraju! Utkan si u moju dušu zauvik!", "Koje emocije, koji glas! Nestvarno", "Ako će cijeli album biti na tragu ovog singla bit će to još jedan masterpiece! Odlična je pjesma, nadam se da će i spot biti isto takav, bravo svima koji su radili na projektu!", "Slušam i plačem", "Predivno, taj glas", nižu su se pozitivni komentari.

Sviđa li vam se nova pjesma Olivera Dragojevića?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

 "Nikada nije bilo ljepše, ali i teže čuti ovaj glas. Kao da je opet tu. Hvala vam na divnim riječima i podršci, ne možete ni zamisliti koliko one znače obitelji i svima koji već dugo rade na ovoj pjesmi", piše na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika uz najavu spota.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oliver Dragojevic (@oliver_dragojevic_official)

Pjesma je premijerno predstavljena u četvrtak na radijskim postajama Bravo i Dalmacija.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, za aranžman je bio zadužen Eduard Botrić, a spot je djelo Matka Petrića.

Pogledaji ovo Oliver Dragojević Celebrity Evo na koji će se način odati počast neprežaljenom Oliveru: ''Kontaktirali smo obitelj, složili su se''

Kako je ranije ekskluzivno doznao IN magazin, gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svojeg posljednjeg dana i nastao je album od 12 pjesama. Novi album Olivera Dragojevića izlazi na jesen.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 7 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 2 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 1 +4 Anant Ambani i Radhiki Mercgant - 3 Zanimljivosti Sve je spremno za svadbu godine, gosti dobili pravila za odijevanje na devet stranica, a na popisu su samo najveća imena!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll pohvalila se kupnjom stana u Americi, objavila je već i fotografije iz njega: "Nije velik, ali je moj!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene