ekskluzivno!

Pet i pol godina nakon smrti legendarnog Olivera Dragojevića izlazi njegova nova pjesma, glazbeni velikan i danas nadahnjuje generacije!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Oliver Dragojević - 1 In Magazin: Oliver Dragojević - 2 In Magazin: Oliver Dragojević - 3 In Magazin: Oliver Dragojević - 4 In Magazin: Oliver Dragojević - 5 +0 In Magazin: Oliver Dragojević - 6 Galerija

''Ne mogu ti reći to'' najavni je singl albuma koji će sadržavati 12 pjesama, a sve detalje otkriva naš Gordan Vasilj za In magazin.

''Drago mi je da ima toliko ljudi koji to cijene i slušaju. Znam da sam ja radi njih ovdje'', ovako je za In Magazin uoči velikog koncerta ''Oliverovih 70'' u zagrebačkoj Areni prije 7 godina govorio neponovljivi Oliver Dragojević.

'''Ja sam pjevao prvi put '61. na ''Djeca pjevaju''. Glavna prekretnica u mom stilskom pjevanju odnosno, pronašao sam sam sebe s pjesmom ''Galeb i ja'', rekao je tada.

Teško je vjerovati da je prošlo pet i pol godina otkad nas je napustio glazbeni velikan, čije pjesme i danas nadahnjuju sve generacije.

A kako ekskluzivno doznajemo, gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svojeg posljednjeg dana i nastao je album od 12 pjesama.

Videospot za prvi singl ''Ne mogu ti reći to'', koji je napisao Matko Šimac, dok je aranžman djelo Eduarda Botrića, izaći će u petak 1. ožujka, dok će se dan ranije pjesma moći čuti na radijskim postajama Bravo i Dalmacija.

Spot je sniman na Visu, u Splitu te u Baškoj na Krku, a radio ga je Matko Petrić, koji je već mnogo puta surađivao s morskim vukom i odlično poznaje njegov vizualni senzibilitet.

Da je sada s nama, jedan od najvoljenijih i najtalentiranijih glazbenika s ovih prostora sigurno bi bio najtraženija osoba za intervju, iako intervjue nikad nije volio.

''Moraš biti pametan, ne dosadan, ne ispast glup, volit ono što govoriš, vjerovat u ono što govoriš, nego sam samo jedan čovjek koji bi htio objasniti svoje psihofizičko stanje sad. Zato mi treba puno više vremena nego šta se vama čini jer vi nemate puno vremena za svih toliko, pa onda ovo mrzim. Hvala vama što ste izdržali ovo šta govorim, ali ako objavite bit će mi drago.'', rekao je jednom prilikom Oliver. 

A nama je neizmjerno drago što ćemo uskoro imati priliku uživati u njegovim novim pjesmama i tako u svojim srcima dodatno oživjeti uspomenu na njega.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene