uskoro izlazi i album

Nova pjesma Olivera Dragojevića zasvirala na radijima pet i pol godina nakon njegove smrti: "Divno je još jednom čuti njegov glas, kao da je još s nama!"

Oliver Dragojević Oliver Dragojević Maja Zlatevska/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Oliver Dragojević Oliver Dragojević In Magazin: Oliver Dragojević - 6 In Magazin: Oliver Dragojević - 5 In Magazin: Oliver Dragojević - 2 Oliver Dragojević - 3 Oliver Dragojević Oliver Dragojević Oliver i Vesna Dragojević Oliver Dragojević - 1 +9 Obljetnica Olivera Dragojevića - 7 Galerija

Nova pjesma Olivera Dragojevića "Ne mogu ti reći" premijerno je puštena na radijskim postajama Bravo i Dalmacija.

Slušatelji Bravo radija i Radija Dalmacije ovaj četvrtak u 11 sati imali su priliku premijerno čuti novu pjesmu pokojnog Olivera Dragojevića naziva "Ne mogu ti reći".

Pjesma koju je Oliver snimio prije smrti najavni je singl njegova albuma koji uskoro izlazi i koji će sadržavati 12 pjesama.

Pogledaji ovo Oliver Dragojević Celebrity Evo na koji će se način odati počast neprežaljenom Oliveru: ''Kontaktirali smo obitelj, složili su se''

"Divno je čuti novu Oliverovu pjesmu, kao da još uvijek živi s nama", rekla je slušateljica koja se javila u eter.

U petak izlazi i spot za Oliverovu novu pjesmu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oliver Dragojevic (@oliver_dragojevic_official)

"Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na You tube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima Brava i Radija Dalmacije. 'Ne mogu ti reći' - 1.3.2024. na svim servisima i svim radio postajama" najavljeno je na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika, gdje je objavljen i isječak iz spota.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oliver Dragojevic (@oliver_dragojevic_official)

"Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama", poručio je tim koji vodi Oliverov profil na Instagramu.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, za aranžman je bio zadužen Eduard Botrić, a spot je djelo Matka Petrića.

Kako je ranije ekskluzivno doznao IN magazin, gotovo dvije godine preslušavali su se materijali koje je Oliver vrijedno snimao do svojeg posljednjeg dana i nastao je album od 12 pjesama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Cat Janice Cat Janice Cat Janice Cat Janice +6 Cat Janice Celebrity U 32. godini preminula pjevačica koja je na samrti napravila divan potez kako bi novčano osigurala 7-godišnjeg sina

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen Tiffani Thiessen +28 Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene