"pohvalili su našu produkciju"

Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

Eric Roberts Eric Roberts Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Roberts - 4 Eric Roberts - 3 Eric Roberts - 2 Eric Roberts - 1 Eric Roberts - 3 Eric Roberts - 4 Eric Roberts - 6 Eric Roberts - 1 Eric Roberts - 2 Eric Roberts - 3 +11 In Magazin: Eric Roberts - 1 Galerija

Snimanje filma drugog dijela filma "Wrongful Death" u režiji Vjekoslava Katušina započelo je u Osijeku, uz sudjelovanje brojnih američkih i drugih glumaca, a u slavnoski grad stigao je i Eric Roberts, brat Julije Roberts.

U Osijeku je sredinom ožujka 2024. započelo snimanje filma Wrongful Death 2: Bloodlines, drugog dijela trilera pod producentskom palicom Vjekoslava Katušina, nagrađivanog redatelja i glumca te osnivača produkcije kuće Dream Team Pictures iz Belog Manastira.

Pogledaji ovo Eric Roberts - 1 Celebrity Cijela karijera stoji mu u sjeni slavne sestre, a prošlo ljeto posjetio je i Lijepu našu

Poznato je da je Slavonija odličan domaćin pa je tako Osim Erica Robertsa, brata Julije Roberts, ugostila i druge poznate glumce koji će do kraja lipnja boraviti u Osijeku, a to su Michael Paré, Randy Havens, Costas Mandylor, Robert Miano, Massi Furlan, Chris Moss i američko-kineska glumica Bai Ling.

Jeste li pogledali prvi dio filma?

  • Jesam
  • Nisam

Ukupno glasova:

"S obzirom na brojne pozitivne reakcije i kritike na prvi film Wrongful Death, nije bilo dvojbe kada je u pitanju snimanje drugog dijela filma. Odlučili smo pojačati glumačku postavu i velika mi je čast surađivati s takvim glumačkim imenima i to u mojoj rodnoj Slavoniji i Baranji", rekao je Katušin.

Pogledaji ovo Julia Roberts i Danny Moder - 1 Celebrity Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim partnerima, a njihov brak već je dva desetljeća jedan od najskladnijih!

"Tijekom snimanja prvog filma u Belom Manastiru prošle godine, Eric Roberts i Michael Paré oduševili su se Baranjom, posebno gastronomskim delicijama i ljepotama krajolika", dodao je.

Pogledaji ovo Leave the World Behind Preporuke Ovaj odličan apokaliptični psihološki triler dojmit će vas se od početka, a o njegovom kraju svi pričaju?

"Pohvalili su i našu produkciju te profesionalizam koji se, prema riječima Robertsa, gotovo uopće ne razlikuje od onoga u Hollywoodu. Ove ćemo godine glumce upoznati i s našim predivnim Osijekom u kojem trenutno i snimamo, na što sam izuzetno ponosan", zaključio je Katušin.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 3 Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton +20 Princ William, Kate Middleton, Rose Hanbury Celebrity Tko je navodna ljubavnica princa Williama, koja je sada upletena u skandal s Kate Middleton? Šuška se da je i princeza bila nevjerna, i to s članom kraljevske obitelji!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 10 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 18 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 1 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 2 +19 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 3 Celebrity Zlatko Dalić došao na predstavu pa kući otišao s nagradom, evo kakvo mu je posebno priznanje dodijelio jedan od omiljenih regionalnih glumaca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene