Sve drže u tajnosti

Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim partnerima, a njihov brak već je dva desetljeća jedan od najskladnijih!

Julia Roberts i Danny Moder - 1 Julia Roberts i Danny Moder - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Danny Moder - 17 Julia Roberts i Danny Moder - 16 Julia Roberts i Danny Moder - 10 Julia Roberts i Danny Moder - 4 Julia Roberts i Danny Moder - 6 Julia Roberts i Danny Moder - 2 Julia Roberts i Danny Moder - 14 Julia Roberts i Danny Moder - 13 Julia Roberts i Danny Moder - 12 Julia Roberts i Danny Moder - 11 +19 Julia Roberts i Danny Moder - 8 Galerija

Julia Roberts objavila je romantičnu fotografiju sa suprugom Dannyjem Moderom povodom njegovog rođendana, zajedno su već 22 godine.

Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica Julia Roberts javila se rijetkom fotografijom na društvenim mrežama, a za to je imala i poseban povod.

U zagrljaju svog supruga Dannyja Modera, Julia mu je čestitala 55. rođendan, a njihova fotografija iz mlađih dana pokazala je da uživaju u ljubavi kao i prvog dana.

''Sretan rođendan ovom nevjerojatnom čovjeku koji osvjetljava naš svijet'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Roberts je u braku s Moderom od 2002. godine.

''On je zapravo naše sidro. I na najljepši način, kapetan našeg broda'', rekla je u jednom prošlogodišnjem intervjuu.

Julia i Danny upoznali su se na snimanju ''Meksikanca'' 2000. godine, gdje je ona glumila uz Brada Pitta, a on je radio kao snimatelj.

U to vrijeme Julia je hodala s Benjaminom Brattom, dok je Danny bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

''Mogla sam vidjeti koliko je divan, ali tada smo oboje bili u vezama, pa smo bili samo prijatelji'', otkrila je Julia 2003. tijekom intervjua s Oprah Winfrey.

Pogledaji ovo Julia Roberts - 3 Celebrity Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Ipak, njihova zaljubljenost je pobijedila te su danas jedan od najstabilnijih parova. Zajedno su radili na brojnim filmovima, a imaju i troje djece, Hazel, Henryja i Phinnaeusa.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 7 Elsa Pataky - 6 Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky - 3 +29 Elsa Pataky - 4 Celebrity Već svi znaju da ima tijelo iz snova, ali kad je u ovom badiću okrenula leđa, teško je bilo skinuti pogled s nje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meri Goldašić - 5 Meri Goldašić - 2 Meri Goldašić - 3 Meri Goldašić - 6 +25 Meri Goldašić - 7 Celebrity Meri iz MasterChefa podvrgnula se ozbiljnom zahvatu koji je dugo željela: ''Bilo me strah, kroz godinu dana vidjet ću finalni rezultat''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene