Nešto drugačije

Julia Roberts pohvalila se drastičnom promjenom frizure, što kažete na ovu transformaciju?

Julia Roberts Julia Roberts Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts Julia Roberts i Jennifer Aniston - 3 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i George Clooney - 5 Julia Roberts i George Clooney - 3 Julia Roberts i George Clooney - 4 Julia Roberts i George Clooney - 6 Julia Roberts i George Clooney - 11 Julia Roberts i Nick Nolte - 1 +22 Julia Roberts i George Clooney - 1 Galerija

Julia Roberts pohvalila se novom promjenom imidža te ćemo je odsad gledati sa šiškama.

Holivudska glumica Julia Roberts iznenadila je svoje pratitelje novom promjenom imidža.

Pogledaj i ovo Julia Roberts - 3 Nikad se nije skinula do kraja Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Ova crvenokosa glumica čiju bi kosu mnogi željeli imati sada je napravila veliku promjenu te ošišala šiške, a novom frizurom pohvalila se i na Instagramu.

Kako vam se sviđa promjena?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Objavila je fotografiju u bijelom odijelu dok naslonjena na ruku sjedi u baru, a odmah potom Julia je novi imidž pokazala i na događanju u Švicarskoj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Inače, glumicu ne viđamo često, ali zato svaki put kad negdje izađe privuče veliku pažnju svojim blistavim osmijehom i pozitivnom energijom. Julia nosi i titulu holivudske miljenice i kraljice romantičnih komedija, a mnogi će je uvijek pamtiti po ulogama u filmovima ''Zgodna žena'', ''Ja u ljubav vjerujem'', ''Moj dečko se ženi'' i ostalima.

A već 20 godina Julia je u braku s Danielom Moderom. Danas slove kao jedan od najstabilnijih holivudskih parova, no ni njih nisu zaobišle glasine o problemima u braku. Tako se pretprošle godine šuškalo da je par pred razvodom, što su oni demantirali. Ipak, o svemu su morali razgovarati i sa svojom djecom iako su ih već pripremili na takve priče s obzirom na to da su oboje slavne osobe.
Par je zajedno radio na brojnim filmovima, uključujući "Osmijeh Mona Lise" i "Krijesnice u vrtu".

Julia iza sebe također već ima jedan propali brak s kantautorom Lyleom Lovettom, a ljubila je i brojne poznate kolege, među kojima su Jason Patric, Liam Neeson, Kiefer Sutherland, Dylan McDermott te Matthew Perry.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 2 Kim Kardashian - 3 Kim Kardashian - 4 +30 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako izgleda stražnjica Kim Kardashian bez filtera i fotošopa, razlika od Instagrama itekako je vidljiva!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Flynn Boyle - 4 Lara Flynn Boyle - 3 Lara Flynn Boyle - 1 Lara Flynn Boyle - 6 +19 Lara Flynn Boyle - 5 Nekad i sad Ova žena nekad je bila pojam ljepote, a sad je rijetko vidimo: Skriva se u svom domu zbog štete koju si je napravila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene