Jedva se čeka!

Jedne od najvećih i omiljenih holivudskih glumica ujedinit će snage u novom filmu, fanovi već nestrpljivi!

Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 2 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts i Jennifer Aniston - 3 Julia Roberts i Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 4 Jennifer Aniston i Sandra Bullock - 1 Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i George Clooney - 5 +10 Julia Roberts i George Clooney - 6 Galerija

Dvije omiljene glumice Julia Roberts i Jennifer Aniston razmijenit će zanimljive uloge u novom filmu.

Julia Roberts i Jennifer Aniston glumit će jedna uz drugu u nadolazećoj komediji o zamjeni tijela.

Pogledaj i ovo Eric Roberts "pohvalili su našu produkciju" Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

Novi film koji je prošli tjedan predstavio redatelj Max Barbakow kupio je Amazon Studios, a u glavnim će ulogama biti Julia i Jennifer.

Barbakow i LuckyChap Entertainment, produkcijska kuća koja stoji iza brojnih glumaca poput Margot Robbie, Toma Ackerleyja i Joseyja McNamare, producirat će i ovaj film.

Još uvijek nije poznato kakva će biti radnja filma, ali kratko je spomenuto kako će glumice u filmu zamijeniti tijela pa mnogi jedva čekaju čuti daljnje detalje o filmu koji će okupiti dvije velike holivudske zvijezde.

Inače, Aniston trenutno radi i na snimanju drugog nastavka filma ''Murder Mystery'', a društvo joj pravi glumac Adam Sandler.

Julijin posljednji veliki uspjeh bio je film ''Karta za raj'' s Georgeom Clooneyjem, a dvojac je i na premijerama filma uvijek oduševio okupljene na crvenom tepihu.

Film govori o bračnom paru koji se je razveo zbog loših međusobnih odnosa, no na kraju ipak shvaćaju kako su pogriješili, te ponovno pokušavaju oživjeti svoju ljubav.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukičević - 3 Lidija Vukičević - 4 Lidija Vukičević - 2 Lidija Vukičević - 5 +16 Lidija Vukićević - 1 Celebrity Violeta iz ''Boljeg života'' u crvenom donjem rublju zauzela seksi pozu, kako je moguće da ova žena ima 60 godina?

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene