Boji se da ne uprska!

Miljenica publike svoje blizance vješto krije od javnosti, ali sada nije mogla odoljeti da ih ne pokaže u slatkoj objavi: "Nema riječi za ovo"

Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Roberts s djecom - 3 Julia Roberts s djecom - 1 Julia Roberts s djecom - 2 Julia Roberts i George Clooney - 8 Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) Julia Roberts Julia Roberts i Jennifer Aniston - 1 Julia Roberts i George Clooney - 1 Julia Roberts i Kiefer Sutherland - 5 Julia Roberts, George Clooney, Amal Clooney - 2 +11 Julia Roberts, Amal Clooney - 1 Galerija

Julia Roberts čestitala je svojim blizancima 19. rođendan i posvetila im emotivnu objavu na svom Instagramu.

Holivudska glumica Julia Roberts ponosna je majka blizanaca, kćeri Hazel Patricie i sina Phinnaeusa Waltera, koje čuva od znatiželjne javnosti što je više moguće i rijetko dijeli detalje o njihovu životu, no sada se oglasila povodom njihova 19. rođendana.

56-godišnja Julia na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s njima u naručju dok su još bili bebe, a čini se da je snimljena u toplini njihova obiteljskog doma.

"19. Nema riječi za ovu radost, zabavu i divlji ritam zajedničkog života", napisala je uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)

"Neka im je najsretniji rođendan, puno ljubavi im šaljem", "Wow, već imaju 19", "Sretan im rođendan", komentirali su njezini pratitelji.

Glumica je blizance dobila svojim suprugom, snimateljem Dannyjem Moderom, a par, koji je u braku od 2002. godine, ima i 16-godišnjeg sina Henryja Daniela.

Julia je upoznala Dannyja na setu svoga filma "Meksikanac" 2000. godine, kada je on još bio oženjen Verom Steimberg, ali je godinu dana kasnije podnio zahtjev za razvod. Par se vjenčao na glumičinu ranču u Taosu u Novom Meksiku 4. srpnja 2002. godine.

Prošle godine je Hodi Kotb u intervjuu za Today priznala da je zabrinuta hoće li ispravno odgojiti svoju djecu.

"Ponekad me obuzme strah da ne uprskam", zaključila je tada.

O obitelji je progovorila i u CBS-ovu Sunday Morning: "Život koji sam izgradila sa svojim mužem, život koji smo izgradili s našom djecom, to je nešto najbolje. Poanta je na kraju dana vratiti se kući njima", izjavila je brižna mama Julia. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Max Verstappen i Kelly Piquet - 6 Max Verstappen i Kelly Piquet - 8 Max Verstappen i Kelly Piquet - 3 Max Verstappen i Kelly Piquet - 5 +15 Max Verstappen i Kelly Piquet - 2 Zanimljivosti Evo tko je ljepotica koja je osvojila devet godina mlađu zvijezdu Formule 1, fotografije njihovih poljubaca obišle su svijet

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Berguzar Korel - 21 Berguzar Korel - 33 Berguzar Korel - 20 Berguzar Korel - 19 +29 Berguzar Korel - 16 Nekad i sad Obožavatelji su jedva prepoznali jednu od omiljenih turskih glumica, više ne izgleda ovako!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene