Krenuli su istim stopama

Cijela karijera stoji mu u sjeni slavne sestre, a prošlo ljeto posjetio je i Lijepu našu

Eric Roberts - 1 Eric Roberts - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Roberts - 4 Eric Roberts - 3 Eric Roberts - 2 Eric Roberts - 1 Eric Roberts - 3 Eric Roberts - 3 Eric Roberts - 5 Eric i Julia Roberts Eric i Julia Roberts In Magazin: Eric Roberts - 5 +20 In Magazin: Eric Roberts - 3 Galerija

Eric Roberts cijeli je život u sjeni svoje slavne sestre Julije Roberts, no i on je vrlo uspješan u filmskom području, evo kako izgleda i čime se bavi.

Ime Julije Roberts već je godinama jedno od poznatijih u holivudskoj i filmskoj industriji diljem svijeta, no u njenoj sjeni već je godinama njezin brat Eric Roberts.

Iako manje poznatiji javnosti, Eric je također vrlo poznat u filmskoj industriji i bavi se glumom. Prošle godine uloga ga je donijela i u Hrvatsku gdje je snimao film ''Wrongful death''.

Pogledaji ovo Julia Roberts - 3 Celebrity Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Iako je svijetu danas nešto bliža i poznatija njegova sestra Julija, Eric je taj koji je u obitelji prvi ostvario značajnije uloge, i uveo sestru u filmski svijet. Dobitnik Zlatnog globusa i 1986. nominiran je i za Oscara, no uzlaznu putanju karijere preusmjerila je dugogodišnja ovisnost o kokainu i marihuani.

Iz ponora ga je trgnula supruga Eliza. Glumica i casting menadžerica postavila je ultimatum, ili ona ili ovisnost, zbog čega je i danas ističe kao glavnu i odgovornu za to što još uvijek radi.

''Biti u braku 30 godina sa ženom koja je puno pametnija od mene i dolazi iz holivudske kraljevske loze, tata joj je režirao filmove poput COndor, Out of Arika, The wa we were, mama sve epizode Lucy osim crno bijelih, i onda bi mi znala reći kada nisam na svojoj razini, kad nisam ono što trebam biti i slušao sam je i to funkcionira'', rekao je Eric prošle godine za In Magazin.

Eliza i Eric imaju kćer Emmu, također vrlo popularnu glumicu.

Jeste li znali da Julia Roberts ima brata?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

66-godišnji Eric tijekom svog života bio je i zvijezda brojnih spotova slavnih zvijezda, od Mariah Carey do The Killersa, točnije za pjesme ''It's Like That'', ''We Belong Together'', ''Down A** Chick'', ''Down For U'', ''Mr. Brightside'', ''Miss Atomic Bomb'' i mnoge druge.

A kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 +25 Kate Middleton s djecom Celebrity Kate Middleton prvi put napustila dom nakon povratka s operacije, poznati su i novi detalji o njezinu zdravstvenu stanju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene