iskoristila ljetne temperature

Naša umirovljena skijašica fotografijom u badiću objavila otvorenje ljetne sezone: ''Hoćemo još!''

Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss - 2 Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss i Michael Lucatelli +19 MasterChef, Nika Fleiss Galerija

Nika Fleiss na svom se Instagramu pohvalila vitkim tijelom dok je plutala bazenom na velikom napuhancu.

Bivša hrvatska skijašica Nika Fleiss posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju s bazena opatijskog hotela.

Spomenutom objavom se 39-godišnja Nika pohvalila svojim tijelom u plavom jednodijelnom kupaćem kostimu dok je upijala zrake sunca na napuhancu u obliku jednoroga. 

"Otvaranje sezone", napisala je u opisu. 

Pogledaji ovo MasterChef, Nika Fleiss Celebrity Nika Fleiss kritizirala kandidate MasterChefa, pridružili su joj se i drugi poznati sportaši, a evo što su im najviše zamjerili!

"Hoćemo još", "U more, Nika, ne u bazen", napisao je jedan pratitelj, a bivša skijašica je odgovorila: "Čim prođe 25 stupnjeva, evo me".

Ocijenite izgled Nike Fleiss

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, bivša skijašica 2020. godine završila je tečaj za uređivanje pasa i posvetila se svojem novom poslu, a jednom je prilikom za IN magazin otkrila i da je kao mala maštala da će biti veterinarka.

"Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada ne bih mogla pomoći. To su bića s kojima ja živim od malih nogu. Danas živim s tri psa i jednom mačkom. Jednostavno, to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", ispričala je tada.

Pogledaji ovo Nika Fleiss - 6 Celebrity Naša umirovljena skijašica osvanula s neprepoznatljivim imidžem, više nije plavuša, a ima i dužu kosu!

Pokušala se ubaciti i u političke vode pa se tako na lokanim izborima 2021. godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

Pogledaji ovo Nika Fleiss (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Celebrity Naša bivša skijašica osvanula u neočekivanom izdanju, a uz originalne fotografije stavila je i prigodan opis: ''Ja kao superjunakinja''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 2 Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić Janica Kostelić +25 Janica Kostelić, 2006. godina Celebrity Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić sa suprugom Mirjanom Josip Manolić s majkom i kćeri, 1980. +15 Josip Manolić Celebrity Prva supruga Josipa Manolića izgubila je život u strašnoj tragediji, a u 98. on je stao pred oltar s 36 godina mlađom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene