objavila poznata hrvatica

Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić - 1 Anita Dujić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 2 Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić, 2006. godina Janica Kostelić, 2006. godina Janica i Ivica Kostelić Janica Kostelić s djecom Janica Kostelić Janica Kostelić i Boris Ivančić +19 Janica Kostelić i Boris Ivančić Galerija

Iako je u javnosti ne viđamo često, sada je Janica Kostelić snimljena s djecom na proslavi rođendana.

Bivša alpska skijašica Janica Kostelić svoj privatni život čuva podalje od očiju javnosti, ali sada je snimljena u društvu svoje djece na proslavi rođendana Elle Skye, inače kćerkice Anite Dujić.

Glumica je u svojoj priči na Instagramu podijelila fotografiju s proslave na kojoj se nalazi naša bivša skijašica. Pozirala je pored kolica svog djeteta, koje je rodila prošle godine. 

Pogledaji ovo Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

"Kakav prekrasan dan proveden u društvu prijatelja povodom Ellina prvog rođendana", napisala je Anita.

Podsjetimo, Imperijal je nedavno podijelio ekskluzivne fotografije Janice koja se ulicama Zagreba šetala u društvu djece i nepoznatog muškarca kovrčave kose.

Kako je pisao Imperijal, Janica je starije dijete vodila za ruku, dok je muškarac gurao kolica s drugim djetetom, a da ih netko fotografira, primijetili su dok su čekali da se otvore vrata ispred jedne zgrade.

U jednom trenutku muškarac je navodno rekao: ''Sačekaj da tata to napravi'', pa se zbog toga mnogi pitaju je li konačno otkrivena enigma o njezinu privatnom životu.

Spomenute fotografije možete vidjeti OVDJE.

Pogledaji ovo Janica Kostelić Nekad i sad Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

Sina Oskara Janica je rodila 1. siječnja 2019., a u rujnu prošle godine dobila je i drugo dijete, čije ime još nije otkrila.

Janica je u životu sreću tražila s nekoliko muškaraca.

Pogledaji ovo Janica i Ivica Kostelić Celebrity Janica Kostelić pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, uživala je u obiteljskom izlasku i nije skidala osmijeh s lica!

Njezin prvi poznati dečko bio je meksički nogometaš Raul Palomares, kojeg je upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine, a on je u to vrijeme igrao za lokalni klub u Žepču u BiH. No njegova ljubav s Janicom nje bila dugo vijeka, a ona se brzo nakon njihova prekida zaljubila u riječkog ronioca Borisa Ivančića. Nakon Borisa Janica je pronašla sreću sa Švicarcem Danielom Haimerlom, koji je tada bio asistent jednog od koordinatora Međunarodnog skijaškog saveza. Par je dugo tajio vezu za koju je navodno prvi saznao Janičin brat Ivica, a njihova je ljubav potrajala svega godinu i pol.

Pogledaji ovo Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

Krajem 2017. godine Janica je snimljena na adventu u zagrljaju Zvonimira Barišića, no detalji njihova odnosa nikad nisu procurili u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +25 Aleksandra Prijović - 6 Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad Prijović ponese atmosfera, bosa u mini haljini zaplesala je pored svog trubača!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dženan Lončarević - 5 Dženan Lončarević - 6 Dženan Lončarević - 4 Dženan Lončarević - 3 +7 Dženan Lončarević - 2 Celebrity Srpski pjevač kojeg Hrvatice obožavaju razvodi se nakon 25 godina braka, šuška se da već godinama ima drugu ženu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene