Dugo je nije bilo

Janica Kostelić nakon dugo vremena pojavila se u javnosti, poseban događaj nije htjela propustiti, a i lijepo se dotjerala

Janica Kostelić Janica Kostelić Marko Prpic/Pixsell 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić - 1 Janica Kostelić - 8 Janica Kostelić - 7 Janica Kostelić - 5 Janica Kostelić - 3 Janica Kostelić - 4 Janica Kostelić - 2 Janica Kostelić - 6 Ivica i Janica Kostelić - 4 Ivica i Janica Kostelić - 3 +10 Ivica i Janica Kostelić - 1 Galerija

Janica Kostelić pojavila se na dodjeli Nagrade za životno djelo Hrvatskoga skijaškog saveza u Zagrebu, koja je dodijeljena njezinu ocu Anti Kosteliću.

Naša najuspješnija skijašica i olimpijka Janica Kostelić dugo se vremena nije pojavljivala u javnosti, pa je bilo pravo iznenađenje vidjeti je na dodjeli Nagrade za životno djelo koju je Hrvatski skijaški savez dodijelio njezinu ocu Anti Kosteliću.

Pogledaj i ovo Janica Kostelić njezin dan! Janica Kostelić ima više razloga za slavlje: Dok se svijet prisjeća njezina legendarnog uspjeha, ona daleko od očiju javnosti obilježava još nešto!

40-godišnja Janica to važno događanje nikako nije htjela propustiti, a za svečanu je priliku odjenula dugu crnu haljinu sa zlatnim detaljima, koja joj je pristajala kao salivena. Kosu je nosila u opuštenim valovima, a cijelu je kombinaciju začinila šarenom manikurom na rukama, kakvu već godinama obožava.

Dobro raspoložena pozirala je s Antom i Maricom Kostelić, Vedranom Pavlekom, Nikolinom Brnjac i premijerom Andrejem Plenkovićem.

Otkako je 2019. godine postala majka dječaka Oskara, Janica se ne pojavljuje često u javnosti, a prvi put ga je pokazala na Sinjskoj alci 2021. godine. Maleni je tada ukrao svu pažnju u publici, a brižna mama cijelo ga vrijeme nije ispuštala iz ruku te su zagrljeni pratili utrku.

Janica je rodila 1. siječnja 2019. u Zagrebu i tako u novu godinu ušla kao majka. Oskar je na svijet stigao nekoliko dana prije njezina rođendana kao najljepši poklon koji je mogla poželjeti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll u badiću koji je više otkrio nego sakrio najavila gdje će čekati Novu, odabrala omiljenu joj destinaciju

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella i Danijela Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 3 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene