raspašoj u rijeci!

Pogledajte kako to izgleda kad Prijović ponese atmosfera, bosa u mini haljini zaplesala je pored svog trubača!

Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 7 PR 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 7 Aleksandra Prijović - 8 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 +19 Aleksandra Prijović - 3 Galerija

Aleksandra Prijović zagolicala je maštu publike na koncertu u Rijeci, u ružičastoj mini haljini plesala je bosa pored svog trubača, evo kako je to izgledalo.

Aleksandra Prijović u nedjelju je održala prvi od tri koncerta u Rijeci, a koliko se zabavljala s riječkom publikom, nije skrivala.

Nakon prvog dijela koncerta, kako je to i dosad svugdje radila, Aleksandra se iz žutog odijela presvukla u ružičastu mini haljinu, a svojom figurom oduševila je publiku.

U haljinici na bretele Aleksandra je veselo plesala na pozornici, a u jednom trenu izula je i štikle te nastavila nastupati bosa. Njezin trubač jednu je pjesmu odsvirao pokraj Aleksandre, a ona se u tom trenu popela na kutiju i plesala kao u klubu.

Aleksandri ova haljina stoji...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Kako je to izgledalo, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović - 1 Celebrity Prijović u pripijenoj kožnoj haljini odvratila pažnju na svoje ženstvene obline, za povratak u Arenu morala se ovako srediti!

Za riječku publiku pjevačica je pripremila i posebno iznenađenje, otpjevala je pjesmu ''Placebo'', koju dosad nije izvela ni na jednom drugom koncertu.

Kao što je to učinila na svakom koncertu, Aleksandra je i za ovaj nastup dovela gosta. Na pozornicu je izvela Bojana Vaskovića Bokija iz grupe Lexington.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Celebrity Suprugu Aleksandre Prijović naglo pozlilo dok je ona bila pored njega: "Počela je kukati, plakati, njega su polijevali vodom!"

Srpska pjevačica u Rijeci će ponovno nastupiti 15. i 16. travnja, a potom je čekaju nastupi u Varaždinu i Zadru.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 6 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 5 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 3 +16 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 2 Celebrity Pričalo se da je uzrok raspadu njegova braka bila upravo ona, no ostali su zajedno unatoč glasinama koje su ih zauvijek obilježile

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 1 +19 Vesna Pusić i Jurgis Oniunas - 2 Celebrity Tko je suprug Vesne Pusić? Samozatajni Amerikanac uspješan je biznismen, a u nju se zaljubio na prvi pogled!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene