Malo se zna o njoj

Pričalo se da je uzrok raspadu njegova braka bila upravo ona, no ostali su zajedno unatoč glasinama koje su ih zauvijek obilježile

Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti i Noemi Bocchi - 14 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 6 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 5 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 3 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 2 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 1 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 10 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 8 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 13 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 9 +10 Francesco Totti i Noemi Bocchi - 7 Galerija

Francesco Totti i njegova djevojka Noemi Bocchi pratili su teniski meč u Monte Carlu, sve i dalje zanima je li ona bila uzrok kraha njegova 17 godina dugog braka.

Bivši talijanski nogometaš Francesco Totti pratio je teniski meč s djevojkom Noemi Bocchi.

Paparazzi su ih uhvatili na tribinama u društvu njihovih prijatelja, a čini se da Tottijeva djevojka za meč baš i nije bila zainteresirana te je većinu vremena tipkala po mobitelu.

Podsjetimo, njihova veza započela je poprilično skandalozno.

Vijest da se čuveni talijanski nogometaš i njegova supruga i voditeljica Ilary Blasi razvode nakon 17 godina braka izazvala je 2022. veliki šok u javnosti.

Pričalo se tada da je nogometaš prevario bivšu suprugu upravo s Noemi.

"Poslije 20 zajedničkih godina i troje predivne djece, moj brak s Francescom je gotov. Proces razvoda ostat će naša privatna stvar i neću davati druge izjave o tome. Pozivam sve da se suzdrže od nagađanja i da, iznad svega, poštuju privatnost moje obitelji", rekla je Ilary tada za portal Ansa.

"Pokušao sam pobijediti krizu u našem braku, ali sad razumijem da je odluka da se razdvojimo, unatoč tome što je bolna, bila i neizbježna. Sve što sam rekao i učinio proteklih mjeseci bilo je s namjerom da zaštitim našu djecu, koja će uvijek biti na vrhu liste prioriteta u mom životu. Kako bismo zajedno odgajali troje predivne djece, uvijek ću poštovati svoju suprugu. Vjerujem da će se poštovati naša privatnost, naročito spokoj naše djece", dodao je Totti.

Glasine da se poznati par razvodi pojavile su se u veljači 2022. godine, a onda su šuškanja demantirali.

"U posljednjih nekoliko sati pročitao sam toliko stvari o sebi, a posebno o svojoj obitelji. Nije prvi put da čujem te lažne vijesti. Obraćam se svima vama koji sve ovo pišete da budete oprezni jer su u pitanju djeca, a djecu treba poštovati. Iskreno, stvarno sam umoran od toga da to i dalje poričem", rekao je nogometaš.

Totti i Noemi ostali su u vezi unatoč glasinama.

Ona je, koliko se zna u stranim medijima, diplomirala poduzetništvo i bankarstvo na privatnom studiju LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoriranjem cvijeća. Iza nje je brak s Marijem Cauccijem, vlasnikom niželigaškog nogometnog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje djece.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović u Rijeci Celebrity Na Prijinu spektaklu u Rijeci nekoliko se ljudi onesvijestilo, a ugostila je frontmena benda kojeg u Hrvatskoj obožavaju!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 2 Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 1 Nina Badrić 2015. godine - 6 Nina Badrić i Andrej Plenković - 2 +29 Nina Badrić - 3 Celebrity Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene