Hm...

Skandal iza kraja 17 godina dugog braka legendarnog nogometaša: Navodno sve ima veze s jednim fitness trenerom!

Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti, Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi Francesco Totti i Ilary Blasi - 2 +0 Francesco Totti i Ilary Blasi - 1 Galerija

Legendarni nogometaš Francesco Totti i njegova supruga i TV voditeljica Ilary Blasi razvode se nakon 17 godina braka, a sad su krenule glasine da je za razvod kriva nevjera fatalne Ilary.

Legendarni talijanski nogometaš Francesco Totti i njegova supruga i TV voditeljica Ilary Blasi razvode se nakon 17 godina braka, i to nakon što su se pojavile glasine da su se oboje upustili u izvanbračne afere.

Pogledaj i ovo showbuzz Uživali na odmoru Seksi i usklađeni u bijelom!

Moćni par iz Rima, poznat i pod nadimkom talijanski Posh i Becks, dijeli troje djece, a vijest o njihovu razvodu iznenadila je tamošnju javnost, i to ponajprije zbog tvrdnji da je nogometaš prevario Ilary s 34-godišnjom Noemi Bocchi, koja je strastvena navijačica Rome, njegova bivšeg kluba.

Noemi nije poznata široj javnosti, prema pisanju tamošnjih medija diplomirala je poduzetništvo i bankarstvo na privatnom studiju LUMSA u Rimu, a bavi se i dekoriranjem cvijeća. Iza nje je i brak s Marijem Cauccijem, vlasnikom niželigaškog nogometnog kluba Tivoli, s kojim ima dvoje djece.

No, čini se kako umirovljeni nogometaš nije bio jedini nevjeran jer se priča kako je i Ilary imala aferu s neimenovanim talijanskim biznismenom kojeg je upoznala dok je radila na snimanju jednog reality showa.

Magazin ''Chi'' sada tvrdi da je do razvoda zapravo stiglo zbog afere Ilary s jednim fitness trenerom. Zbog prirode svoga posla, Blasi je često putovala u Milano, a tamo se upoznala s Cristianom Jovinom. Totti je, navodno, pronašao njihove ljubavne prepiske na mobitelu te da njihovo poznanstvo traje već više od godinu dana.

Jovino je bivši partner talijanske influencerice Zoe Cristofoli i Giulie de Lellis, a ove glasine ipak još nitko nije potvrdio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cristiano1011

Vijest o razvodu braka oboje su potvrdili, i to u službenim izjavama u kojima su poručili kako ne žele otkrivati previše detalja.

"Nakon 20 godina zajedno i troje prekrasne djece moj brak s Francescom je gotov. Međutim, proces rastave ostat će privatna stvar i neću davati nikakve daljnje izjave. Pozivam sve da izbjegavaju spekulacije i iznad svega, da poštuju privatnost moje obitelji", poručila je Ilary.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner - 7 Ana Rucner - 8 Ana Rucner i Danijel Majcen - 3 +19 Ana Rucner i klapa Sv. Mihovil - 2 Celebrity Ana Rucner objavila rijetku fotku sa sinom Darianom koji s godinama sve više nalikuje na oca Vladu Kalembera

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Nikolina Ristović - 1 Nikolina Ristović - 3 Nikolina Pišek - 1 +25 Nikolina Pišek - 2 Zanimljivosti Nikolina Pišek pozirala u badiću, a uz atribute pažnju je ukrala njena definicija lijenosti: "Ja sve od navedenog"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene