"Sportaši vole i trebaju jesti"

Nika Fleiss kritizirala kandidate MasterChefa, pridružili su joj se i drugi poznati sportaši, a evo što su im najviše zamjerili!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju MasterChef, Nika Fleiss MasterChef, Matea Parlov Koštro i Barbara Matić MasterChef, Mario Mlinarić i Ana Đerek MasterChef - 1 MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef MasterChef +9 MasterChef Galerija

Nika Fleiss, Istok Rodeš, Ana Đerek, Mario Mlinarić, Matea Parlov Koštro, Barbara Matić, te Ivana i Josipa Jurković degustirali su sportske obroke koje su pripremili natjecatelji showa MasterChef.

U zadnjem grupnom izazovu u showu MasterChef crveni i plavi tim imali su zadatak pripremiti svaki po tri sportska obroka.

U skladu s temom, jela su ovaj put degustirala naša poznata sportska lica – bivša skijašica Nika Fleiss, skijaš Istok Rodeš, gimnastičarka Ana Đerek, trener Mario Mlinarić, maratonka Matea Parlov Koštro, judašica Barbara Matić, te veslačice i blizanke Ivana i Josipa Jurković.

Sportaši su dali i svoje komentare, a na kritikama nisu štedjeli.

"Ima tu više namirnica koje se ne uzimaju prije treninga", komentirala je Nika Fleiss nakon što je probala prvi obrok. Naime, oba su tima stavila luk i krastavce u obrok prije utakmice, što nije zadovoljilo uvjete, a crveni tim je čak stavio kosti na tanjur, što je također bila velika greška.

"Treba im input da sportaši vole jesti i trebaju jesti", rekao je Mario Mlinarić.

Pobjedu je na kraju odnio plavi tim, s Manuelom na čelu. Vođa crvenog tima Josip preuzeo je odgovornost za poraz i sada će morati odlučiti tko će biti slaba karika u njihovom timu koja odlazi u stres-test.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 +25 Lana Jurčević Celebrity Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene