Počinje odbrojavanje

Lana Jurčević napokon je odgovorila na pitanje koje sve zanima, evo kad njezina prva beba stiže na svijet!

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 +19 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Galerija

Lana Jurčević svojim je pratiteljima otkrila da je do poroda dijeli još vrlo malo vremena, a svi su u slatkom iščekivanju.

Lana Jurčević posljednjih nekoliko mjeseci redovna je tema medija nakon što je objavila da čeka svoje prvo dijete. Međutim, njezina se trudnoća zakomplicirala te je Lana dva mjeseca provela u bolnici, a mnogi njezini obožavatelji brinuli su se kako će sve proći.

Nasreću, sve je prošlo u najboljem redu, a Lana je sada objavila videozapis iz svoje kupaonice u kojem njeguje svoj trbuh raznim proizvodima za kožu.

U komentarima su se pratitelji raspisali s pitanjima, a među brojnima je bilo i pitanje: ''Ako smijem pitati, kada je termin?''

Lana je na to samo kratko odgovorila: ''Brzooo'' i dala naslutiti da bi beba koju čeka s partnerom Filipom Kratofilom mogla stići i za nekoliko dana ili tjedana.

@lalana Woohooo! POKLANJAMO 10 MAMA BOXEVA! Pogledaj na mom feedu kako ga osvojiti (video s ultrazvukom) ili nam se javi u inbox od @La PIEL by Lana J. pa ti kažemo sve detalje. Ovo je za sve buduće i novopečene mamice ❣️Rok do sutra u ponoć! Za sve ostale - Iskoristite kod LANA30 za -30% na sve proizvode, odnosno cijeli MAMABOX. #skin #skincare #pregnancy ♬ original sound - Lalana

Podsjetimo, Lana je krajem srpnja na Instagramu otkrila da je trudna uz video u kojem plače od sreće. S partnerom Filipom u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Clementine Poppy De Vere Drummond - 1 Clementine Poppy De Vere Drummond - 2 Clementine Poppy De Vere Drummond - 3 Clementine Poppy De Vere Drummond - 4 +25 Clementine Poppy De Vere Drummond - 5 Celebrity Kći legendarnog supermodela od mame je naslijedila sve najbolje, a ona ju je skrivala od javnosti dok god je mogla!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić - 13 +25 Aleksandra Grdić - 11 Nekad i sad Pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Grdić, godinama je nismo vidjeli, a sad je snimljena u supermarketu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene