''Predivna trudnica''

Lana Jurčević objavila najnoviju trudničku snimku: ''Vjera - sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se''

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević i Filip Kratofil Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 +21 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 Galerija

Lana Jurčević javila se s novim videozapisom na Instagramu na kojem pokazuje svoj trudnički trbuh, a u opisu je dodala i nekoliko važnih riječi na kojima je svakodnevno zahvalna.

Naša pjevačica Lana Jurčević objavila je na svom Instagramu novi videozapis na kojem pokazuje svoj trudnički trbuh. Snimila se u staklu od automobila, a videozapis otkriva da je njezin termin sve bliže i bliže.

Uz video je dodala podulji opis, a u njemu je napisala nekoliko životnih smjernica kojih se drži i na kojima je svakodnevno zahvalna.

"Zahvalnost - bez obzira na sve. U dobru i zlu. Intuicija - nešto što ti je Bogom dano i što ako znaš slušati, onda imaš sveto 'oružje' u svojim rukama. Optimizam - naći ga u što više toga koliko god ti teško bilo. U svakoj se prepreci krije ili neka lekcija ili prilika za nešto veće od nas. Nada - nešto na što svatko od nas ima pravo, čak i kad se nadaš nečem što drugi smatraju nemogućim. Vjera - sve je lakše kad vjeruješ i prepustiš se. Mir - najteži, a najljepši osjećaj koji se može postići", napisala je Lana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Tim je videozapisom Lana dala naslutiti i da više nije u bolnici u kojoj je bila od početka kolovoza, a u bolnički krevet morala je leći zbog komplikacija u trudnoći.

''Predivna trudnica'', ''Ma, je l' ti to više nisi u bolnici?'', ''Dragi trbuščić i to maleno biće u njemu'', pisali su joj pratitelji.

Nedavno je podijelila i još jedan emotivan videozapis na kojem je snimila svoj trudnički trbuh u krevetu, a na njemu se vidjelo kako se beba miče.

''Najdraži dio dana i noći. Nešto što svaki dan čekam i iščekujem da osjetim. Te nogice, glavicu, ručice, guzu, što god da se gnijezdi vamo-tamo…'' napisala je tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Podsjetimo, Lana je krajem srpnja na Instagramu otkrila da je trudna uz video u kojem plače od sreće. S partnerom i ocem djeteta Filipom Kratofilom u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Asmira Mujić Mašić - 9 Asmira Mujić Mašić - 8 Asmira Mujić Mašić - 7 Asmira Mujić Mašić - 6 +5 Asmira Mujić Mašić - 5 Celebrity Sarajka pozitivnog duha napustila je MasterChef, a evo koja joj je još velika ljubav pored kuhanja: ''Zamislite je kao desert...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Moss - 5 Kate Moss - 2 Kate Moss - 3 Kate Moss - 1 +26 Kate Moss - 4 Celebrity Pojavile se zabrinjavajuće paparazzo fotografije nekadašnje ljepotice, odao ju je i detalj koji je lukavo htjela sakriti, ali...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene