Tjera suze na oči

Lana Jurčević konačno podijelila lijepe vijesti uz snimku ultrazvuka: ''Nakon naše male borbe nema ljepšeg!''

Lana Jurčević Lana Jurčević Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 5 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 4 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 3 +20 Lana Jurčević i Filip Kratofil - 2 Galerija

Lana Jurčević podijelila je prve snimke ultrazvuka bebe u trbuhu, uz neodoljiv zvuk koji tjera suze na oči snimila je prekrasne prizore.

Pjevačica Lana Jurčević ponovno se javila iz bolnice, ali ovog puta s lijepim vijestima.

Omiljena hrvatska zvijezda objavila je videozapis na kojem se nalaze snimke ultrazvuka bebe u trbuhu. Uz neodoljiv zvuk dječjeg glasa koji govori sljedeće rečenice, Lana je svima natjerala suze na oči.

''Hej mamice! Daj da se predstavim! Moje srčeko je počelo kucati danas! I žiiiiiv/a saaam! Volim osjećaj kad čujem tvoje otkucaje. Svaki otkucaj. I onda želim pleeesati i podignuti ručice i nogice! Sviđa mi se ovdje unutra'', pisalo je.

A Lana sreću nije skrivala ni u opisu videozapisa.

''Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program! Već se vidi karakter. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad čujem srce i vidim da smo dobro, nakon naše male borbe, nema ljepšeg'', napisala je Lana.

''Bit ćeš predivna mama'', ''Kolika sreća, Bogu hvala'', ''Ma bravo, sretno do kraja!'', ''A duša'', neki su od komentara ispod videozapisa.

@lalana

💓💓💓💓💓💓💓💓💓 Najdraži dio mi je kad skakuće i izvodi show program :)) Već se vidi karakter ❣️😆. Prije svakog ultrazvuka imam hrpu upitnika i nekih strahova, ali kad cujem srce i vidim da smo dobro, nakon nase male borbe, nema ljepseg ❣️❣️❣️

♬ Hey mamiceee - Lalana

Ovom objavom Lana je razveselila svoje fanove koji su skupa s njom zabrinuti nakon što je prije nekoliko tjedana otkrila da se nalazi u bolnici zbog komplikacija u trudnoći.

"Ovo je početak kraja - bila je doktorova rečenica dok smo sjedili na odjelu hitne na kojoj sam završila tog 'nesretnog' petka", započela je Lana svoj poduži status pa sve zabrinula.

Ali, naposljetku je otkrila da je sada sve u redu i da ona i njen partner Filip Kratofil jedva čekaju upoznati bebu.

Podsjetimo, Lana je vijest o trudnoći podijelila na svojem Instagramu krajem srpnja, a objavila je video u kojem plače od sreće. S partnerom i ocem djeteta u vezi je od 2017. godine, a dugo ga je uspjela skrivati od javnosti. Filip se ne voli medijski eksponirati pa se tako o njemu može naći vrlo malo informacija, ali one najvažnije ipak su dostupne.

Poznato je da je specijalist digitalnog marketinga, a na njegovu zaključanom profilu na Instagramu piše i da je direktor Lanine tvrtke La Piel.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Slaven Bilić i Ivana Đeldum Slaven Bilić i Ivana Đeldum Slaven Bilić i Ivana Đeldum Slaven Bilić i Ivana Đeldum +7 Slaven Bilić i Ivana Đeldum Nekad i sad Rijetke fotografije Slavena Bilića s 15 godina mlađom partnericom: Prošetali su držeći se za ruke, a ona je pokazala poveći trudnički trbuh!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +25 Lidija Bačić - 10 Celebrity Pogledajte vruće prizore kojima je Lidija Bačić uspjela ostaviti obožavatelje bez teksta: "Teško je reći bilo šta..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene