Zbunila je sve

Naša umirovljena skijašica osvanula s neprepoznatljivim imidžem, više nije plavuša, a ima i dužu kosu!

Nika Fleiss - 6 Nika Fleiss - 6 Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss Nika Fleiss - 6 Nika Fleiss - 5 Nika Fleiss - 4 Nika Fleiss - 3 Nika Fleiss - 2 Nika Fleiss na promociji knjige Jadranke Kosor Nika Fleiss na promociji knjige Jadranke Kosor +7 Nika Fleiss - 3 Galerija

Nika Fleiss osvanula je s tamnom kosom na društvenim mrežama pa zbunila svoje obožavatelje.

Naša umirovljena skijašica Nika Fleiss zbunila je svoje pratitelje fotografijom koju ju je objavila u priči na svom facebook profilu, a na kojoj izgleda gotovo neprepoznatljivo.

38-godišnja Nika podijelila je fotografiju na kojoj pozira s dužom tamnom kosom i šiškama, no čini se kako je samo riječ o periki kojom je nakratko zamijenila svoju plavu kosu koja joj je godinama zaštitni znak.

"Potrebna je pametna brineta da bi glumila glupu plavušu", citirala je slavnu Marylin Monroe uz fotografiju.

Bivša skijašica u javnosti se rijetko pojavljuje, a 2020. godine završila je tečaj za uređivanje pasa i posvetila se svojem novom poslu, a jednom je prilikom za IN magazin otkrila i da je kao mala maštala da će biti veterinarka.

"Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada ne bih mogla pomoći. To su bića s kojima ja živim od malih nogu. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno, to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", ispričala je tada.

Pokušala se ubaciti i u političke vode pa se tako na lokanim izborima 2021. godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

Krajem prošle godine pisalo se i da je pronašla ljubav u Marinu Dolini, koji radi kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa i diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Nikina prva velika ljubav bio je Michael Lucatelli, francuski trener freestyle skijanja. Vjenčali su se 2009., a njihova je ljubav trajala samo nekoliko mjeseci. Prije negoli se udala za Michaela, Nika je bila u vezi sa Zagrepčaninom Lukom Šesnićem.

2011. godine ušla u ljubavnu vezu s vozačem relija Danielom Šaškinom. Međutim, i njihova se veza raspala nakon nekoliko godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +25 Aleksandra Prijović Celebrity Srpska megazvijezda rasprodala i treću Arenu Zagreb, i to u jednom danu, tako je postala najmlađa kojoj je to uspjelo!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 +17 Ecija Ivušić - 1 Celebrity Trudna Ecija Belošević pozirala u toplesu, poveći goli trbuh došao je do izražaja, a ove prizore objavila je iz posebnog razloga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene