izgleda sve bolje i bolje!

Naša bivša skijašica posljednjih se godina rijetko pojavljuje u javnosti, a evo zbog koga je sada napravila iznimku!

Nika Fleiss na promociji knjige Jadranke Kosor Nika Fleiss na promociji knjige Jadranke Kosor Matija Habljak/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Fleiss na promociji knjige Jadranke Kosor Nika Fleiss Nika Fleiss Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss - 5 Nika Fleiss - 7 Nika Fleiss - 2 Nika Fleiss - 3 Nika Fleiss - 1 Nika Fleiss - 2 +16 Nika Fleiss - 3 Galerija

Nika Fleiss prisustvovala je svečanoj promociji nove knjige Jadranke Kosor "Kraljica: života ima i izvan politike".

Bivša premijerka Jadranka Kosor u Novinarskom domu u Zagrebu održala je svečanu promociju svoje nove knjige "Kraljica: života ima i izvan politike".

Događaj je okupio brojna poznata lica, a među njima je bilo i jedno koje posljednjih godina nemamo često priliku vidjeti.

Radi se o Niki Fleiss, koja se nakon uspješne skijaške karijere povukla iz javnosti, no ovo je, očito, bilo nešto što nije htjela propustiti.

Nika je pomno pratila promociju te se i dotjerala u skladu s prigodom, a teško je ne primijetiti i da se jako malo promijenila od skijaških dana te bi se čak moglo reći da s godinama izgleda samo sve bolje.

Nika se zadnji put pojavila u javnosti u ožujku ove godine, na gala večer Noć Hrvatskog skijanja, u sklopu koje je održana i dodjela nagrada Zlatne Skije.

Bivša skijašica je 2020. godine završila tečaj za uređivanje pasa i posvetila se svojem novom poslu, a jednom prilikom je za In Magazin otkrila i da je kao mala maštala da će biti veterinarka.

"Kada malo čovjek dođe bliže struci, onda vidi neke stvari. Meni bi srce puklo svaki put kada se ne bih mogla pomoći. To su bića s kojima ja živim od malih nogu. Danas živim s tri pasa i jednom mačkom. Jednostavno, to što ti četveronošci daju, na dvije noge se još nije našlo", ispričala je tada.

Pokušala ubaciti i u političke vode pa se tako na lokanim izborima 2021. godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Fleiss (@nika_fleiss)

Krajem prošle godine pisalo se i da je pronašla ljubav u Marinu Dolini, koji radi kao kapetan u sklopu San Lorenzo Yacht Groupa i diplomirao je na Pomorskom fakultetu u Splitu.

Nikina prva velika ljubav bio je Michael Lucatelli, francuski trener freestyle skijanja. Vjenčali su se 2009., a njihova je ljubav trajala samo par mjeseci. Prije negoli se udala za Michaela, Nika je bila u vezi sa Zagrepčaninom Lukom Šesnićem.

2011. godine ušla u ljubavnu vezu s vozačem relija Danielom Šaškinom. Međutim, i njihova se veza raspala nakon nekoliko godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 1 Suzana Mančić - 5 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 7 +25 Suzana Mančić - 6 Celebrity Suzana Mančić pokazala tijelo u badiću i oduševila fantastičnom figurom u 67. godini: ''Drage žene, nije idealno, ali ovo je trud i rad...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene