više ne sliči na sebe

Razgolićeno izdanje jedne od nekoć najljepših glumica ostalo je u sjeni njezina lica, kojim ne prestaje šokirati!

Nicole Kidman Nicole Kidman Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 +19 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Galerija

Nicole Kidman pokazala je puno gole kože na premijeri serije "Expats", no pažnju je opet ukralo njezino zaleđeno lice.

Holivudska glumica Nicole Kidman (56) ukrala je svu pažnju na svečanoj premijeri svoje nove serije "Expats" u New Yorku.

Glumica je na svečanosti pokazala puno gole kože u haljini s velikim prorezima na leđima i donjem dijelu, no i ovo golišavo izdanje ostalo je u sjeni njezina zaleđenog lica.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Antonia Kidman - 19 Celebrity Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

I dok je nedavno u jednom intervjuu izjavila da je uopće nije briga što ljudi misle o njezinim modnim odabirima, ono o čemu već godinama šuti su brojni estetski zahvati, kojima se dovela do neprepoznatljivosti.

Je li Nicole Kidman pretjerala s estetskim zahvatima?

  • Je, više ne sliči na sebe!
  • Nije uopće!

Ukupno glasova:

Nekoć jedna od najljepših glumica zbog toga je već neko vrijeme na meti kritika javnosti jer njezino lice bez ijedne bore nikome nije jasno, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira bilo kakve druge zahvate.

Pogledaji ovo Nicole Kidman i Keith Urban Celebrity Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom, a profesionalci su tada potvrdili kako je očito da je bila na još nekoliko zahvata, s kojima još očito nije prestala.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 1 Ioan Gruffudd i Bianca Wallace - 2 Ioan Gruffudd - 4 Ioan Gruffudd - 3 +19 Ioan Gruffudd - 2 Celebrity Prije tri godine bivša ga je preko društvenih mreža prozvala da ju vara, a sad se pohvalio sretnim vijestima s ljubavnicom!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump - 2 Melania Trump - 1 Amalija Knavs i Melania Trump Donald i Melania Trump +22 Melania i Donald Trump Celebrity Melania Trump svoju stariju sestru godinama je skrivala, a u Ameriku su odselile s istim snom, evo u kakvom su odnosu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene