Vidite li sličnost?

Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

Antonia Kidman - 19 Antonia Kidman - 19 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Kidman - 26 Antonia Kidman - 23 Antonia Kidman - 22 Antonia Kidman - 16 Antonia Kidman - 15 Antonia Kidman - 14 Antonia Kidman - 1 Antonia Kidman - 5 Antonia Kidman - 3 Antonia Kidman - 28 +21 Antonia Kidman - 9 Galerija

Ovako izgleda sestra Nicole Kidman, televizijska je voditeljica, a mnogi odmah vide sličnost sa svjetski poznatom glumicom.

Nicole Kidman već je godinama snažno ime za koje se zna u cijelom svijetu, no puno ljudi nije znalo da glumica ima sestru.

Antonia Kidman sad je viđena kako uživa na plaži u Sydneyju, a odmah je uočljivo da ova 53-godišnja žena itekako predano trenira jer bi joj na isklesanom trbuhu mogle pozavidjeti i upola mlađe.

Mlađa sestra Kidman po zanimanju je novinarka i televizijska voditeljica. Karijeru je započela u programu Nine Network's Today, a kasnije je radila kao novinarka za televizijsku mrežu sa sjedištem u Newcastleu, NBN Television. Također je koautorica dviju knjiga o roditeljstvu.

Kidman se udala za Angusa Hawleya u veljači 1996. i tijekom braka dobili su četvero djece, kćeri Luciju i Sybellu te sinove Hamisha i Jamesa. Razveli su se 2007. godine, a Agnus je 2015. preminuo od srčanog udara u dobi od 46 godina.

U travnju 2010. Kidman se udala za Craiga Marrana, singapurskog biznismena. S njim ima dva sina, Nicholasa i Alexandera Normana, kojeg je rodila u dobi od 42 godine.

Antonia i njezina obitelj gotovo desetljeće živjeli su u Singapuru, a nedavno su se vratili u Sydney.

Sa slavnom sestrom Antonia rijetko izlazi, a posljednji put u javnosti su zajedno viđene 2014. godine na sprovodu svog oca.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju James Haven - 6 James Haven - 2 James Haven - 3 James Haven - 5 +13 James Haven - 4 Nekad i sad Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bo Derek i John Corbett - 1 Bo Derek i John Corbett - 2 Bo Derek i John Corbett - 3 Bo Derek - 3 +20 Bo Derek - 1 Celebrity Nakon bolnog gubitka izgubila je vjeru u ljubav, a onda se zaljubila u dobro poznatog frajera koji se nje zbog jedne činjenice bojao!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene