idealan prizor za paparazze!

Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Nicole Kidman i Keith Urban Nicole Kidman i Keith Urban Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 +19 Nicole Kidman i Keith Urban Galerija

Nicole Kidman i Keith Urban snimljeni su na plaži u Sydneyju u kojem su proveli i većinu božićnih praznika.

Nicole Kidman i Keith Urban ovih su dana bili glavne zvijezde jedne plaže u Sydneyju na kojoj su provodili obiteljski odmor s djecom, a zbog nekih su se detalja malo više istaknuli među kupačima.

56-godišnji Keith pokazao je svoje isklesano tijelo ukrašeno tetovažama, no ono što se dojmilo njegovih obožavateljica jest frizura kakvu ima nakon što izađe iz mora, pa su ga mnoge zamolile da je stalno tako nosi umjesto ravno ispeglane kose koja im je već pomalo dosadila.

"Kad bi barem Keith tako nosio kosu", "Keith izgleda puno bolje s kosom zabačenom s lica!!", "Izgleda potpuno drukčije s kosom zalizanom unatrag", "Voljela bih da je stalno tako nosi", komentirale su njegove obožavateljice na društvenim mrežama, a ovo nije bio prvi put da su na to ukazale.

Na dodjeli Oscara 2022. godine našao se na udaru kritika jer se mnogima nije svidjela frizura s kojom se tamo pojavio.

"Zašto frizer toliko mrzi Keitha Urbana?", "Ne znam što smatram dražesnijim, predanost Keitha Urbana Nicole Kidman ili njegovu predanost toj frizuri", "Kada će Keith prestati peglati kosu?", "Ne postoji metaverzum u kojem Keith ne bi peglao kosu", zaključili su tada.

Osim Keithove frizure pozornost je privukao i neuobičajeni badić s dugačkim rukavima koji je nosila Nicole, a u kojem joj on nije mogao odoljeti pa ju je nekoliko puta nježno pomilovao po pozadini.

Nicole i Keith proveli su većinu božićnih praznika u rodnoj Australiji, a na Silvestrovo su priredili glamuroznu zabavu u svom apartmanu u penthausu u Sydney Harbouru. Paru su se pridružile njihove kćeri tinejdžerice Sunday i Faith, koje ne viđamo tako često u javnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput provocira iz toplijih krajeva, a nitko se ne može načuditi kako usred zime izgleda u badiću!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne +22 Bella Thorne Celebrity Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene