U potpuno prozirnoj haljini

Posrnula dječja zvijezda gole grudi izložila je pogledima i pokazala da je daleko od slatkice koju pamtimo!

Bella Thorne Bella Thorne Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne Bella Thorne (Foto: Profimedia) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne (Foto: Instagram) Bella Thorne i Mod Sun (Foto: Instagram) +16 Bella Thorne (Foto: Instagram) Galerija

Bella Thorne pojavila se na jednom događaju u Los Angelesu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije obukla grudnjak.

Američka glumica Bella Thorne (26) ukrala je sve poglede na svečanosti Art of Elysium Heaven 2024 gala, koja se za vikend održala u Los Angelesu.

Bella je za tu prigodu odabrala potpuno prozirnu bijelu haljinu ispod koje nije obukla grudnjak i u kojoj je pogledima izložila svoje gole grudi. Ispod haljine jasno su se vidjele i njezine bijele tangice, a Bella je kroz visoke proreze pokazala i noge.

Na crvenom tepihu pridružio joj se glumac Jason Parks, s kojim je prisno pozirala, a njezina zaručnika nije bilo na vidiku.

Glumica se u svibnju prošle godine zaručila za producenta Marka Emmsa, kojeg je upoznala 2022. godine, nedugo nakon raskida zaruka s pjevačem Benjaminom Mascolom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLA (@bellathorne)

Podsjetimo, Bella je glumačku karijeru započela kao dječja zvijezda na Disneyjevu kanalu, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici. Posljednjih godina pozornost privlači neprimjerenim ponašanjem, burnim ljubavnim životom, okorjelim tulumarenjem i golišavim fotkama, a prisutna je i na 18+ stranici OnlyFans.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 1 +23 Jennifer Aniston - 2 Celebrity Dolazak Jennifer Aniston na Zlatne globuse izazvao je nostalgiju, vratila se zaštitnom znaku koji ju je proslavio u kultnoj seriji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 3 Taylor Swift i Keleigh Sperry +25 Taylor Swift Zanimljivosti Svi pričaju o reakciji Taylor Swift kad je čula šalu na svoj račun, i njezini su fanovi poludjeli na ovo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene