hrabro!

Na njezina provokativna izdanja već smo odavno navikli, no opravica u koju je sada uskočila nadmašila je sve!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bella Thorne je na tulum uoči dodjele Grammyja stigla samo u grudnjaku, a provokativnim izdanjem je ovoga puta nadmašila samu sebe.

Američka pjevačica i glumica Bella Thorne poznata je po svojim provokativnim izdanjima u kojima malo toga ostavlja mašti, a ovoga je puta nadmašila samu sebe! Fotografi su je uhvatili dok je dolazila na tulum uoči dodjele nagrade Grammy u Los Angelesu, a svi su ostali bez riječi kada se pojavila.

Pogledaj i ovo Bella Thorne (Foto: Instagram) Ništa od čednosti Doslovno joj je jedna trakica pridržavala sve na mjestu, a friški zaručnik ju u takvom izdanju nije mogao prestati ljubiti

Bella je na sebi imala zeleni sako i jednake hlače, no ispod toga je imala topić koji se jedva tako može i nazvati. Minijaturni topić nalik na samostojeći grudnjak jedva joj je prekrio grudi, no slavna ljepotica nasmiješeno je pozirala fotografima te je samo odšetala.

Bella je karijeru u svijetu šoubiznisa započela kao Disneyjeva dječja zvijezda, a danas je daleko od slatkice kakva je bila kada se tek predstavila publici. Posljednjih godina medijske stupce najčešće je punila svojim razuzdanim ponašanjem i golišavim izdanjima.

Paparazzi je nerijetko uhvate kako u javnosti izmjenjuje nježnosti sa zaručnikom Benjaminom Mascolom, no on joj na tulumu uoči Grammyja očito nije bio pratnja.

Dodjela Grammyja održat će se u nedjelju 3. travnja, tj. ponedjeljak 4. travnja po našem vremenu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene