Baš šteta

Ni goli trbuh nije skrenuo pažnju sa zaleđenog lica nekoć najljepše glumice, više nikome nije jasno zašto tako izgleda!

Nicole Kidman Nicole Kidman Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 5 Nicole Kidman i Keith Urban - 4 Nicole Kidman i Keith Urban - 6 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 1 Nicole Kidman i Keith Urban - 2 Nicole Kidman i Keith Urban - 3 Nicole Kidman Nicole Kidman +14 Nicole Kidman, Keith Urban Galerija

Nicole Kidman pokazala je goli trbuh, ali i zaleđeno lice na dodjeli nagradi country glazbe u Nashvilleu, na koju je stigla u pratnji supruga.

Holivudska glumica Nicole Kidman bila je jedna od glavnih zvijezda 57. dodjele nagrada za country glazbu u Nashvilleu, na kojoj se pojavila u pratnji svog supruga i pjevača Keitha Urbana.

56-godišnja oskarovka prisutne je pomalo iznenadila modnim odabirom, njezina haljina je s prednje strane više nemala nego imala materijala, a veliki izrez pogledima je izložio njezin goli trbuh. Ono čime je dodatno plijenila pažnju je njezino zaleđeno lice za koje se već dugo šuška da ga je korigirala estetskim zahvatima.

Njezin Keith odabrao je tamne hlače i košulju, ali i glomazne čizme s povišenom platformom kako bi izgledao viši nego što jest pokraj nje. Zaljubljeni golupčići zastali su na crvenom tepihu radu nekoliko zajedničkih fotografija, a onda su krenuli u glavnu dvoranu uoči ceremonije, održane u Bridgestone Areni. Cijelo vrijeme nisu mogli sakriti poglede pune ljubavi koje su upućivali jedno drugome, a držali su se i za ruke.

Nicole je nekoć slovila kao jedna od najljepših žena u Hollywoodu, no ni ona nažalost nije odoljela čarima estetske kirurgije. Tako zadnjih godina svojom pojavom uglavnom šokira, jer nakon brojnih operacija više ne nalikuje na sebe.

Zbog toga je već neko vrijeme na meti kritika javnosti jer njezino lica bez ijedne bore nikome nije jasno, a iako ne krije da odlazi na botoks, negira druge zahvate. Prošle je godine šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išle na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati da je pretjerala s botoksom, i čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 8 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 7 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 6 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 4 +28 Zlatan Ibrahimović i Helena Seger - 3 Celebrity Zlatana Ibrahimovića zasjenila njegova 11 godina starija partnerica koja se većinu vremena skriva od javnosti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene