Dugo je nije bilo

Meghan Markle pojavila se u javnosti, njezine najnovije fotke osvanule su na društvenim mrežama, a svi su odmah primijetili jednu stvar!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle +18 Princ Harry, Meghan Markle Galerija

Meghan Markle snimljena je u javnosti nakon dugo vremena, a njezine najnovije fotografije osvanule su na društvenim mrežama.

Nakon što su se mnogi pitali gdje je Meghan Markle, koja se već neko vrijeme nije pojavljivala u javnosti, vojvotkinja je sada snimljena na jednom sastanku, a fotografije su osvanule na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

41-godišnja Meghan povukla se nakon što je prikazan dokumentarac o njezinu životu i objavljeni memoari njezina supruga princa Harryja, pa su se mnogi zapitali gdje je i što se s njom događa.

Nedavno su se pojavile informacije da je navodno duboko uzrujana i povrijeđena zbog načina na koji su ona i Harry prikazani u novoj epizodi popularne animirane serije "South Park". Epizoda naslovljena "Svjetska turneja privatnosti" izruguje se pritužbama para i njihovim zahtjevima za privatnošću, a Meghan je opisana kao "cura iz sestrinstva, glumica, influencerica i žrtva". Izvor blizak paru tvrdi da je Meghan to jako uznemirilo, ali i da odbija pogledati spornu epizodu te da bi mogla angažirati i odvjetnike zbog toga.

No na najnovijim fotografijama Meghan ne djeluje uzrujano, na licu joj je osmijeh dok priča s nepoznatom ženom, a snimljene su tijekom njezina posjeta tvornici kave i obožavatelji joj pišu da je predivna.

Fotografije pogledajte OVDJE.

"Jednostavno ne mogu prestati gledati ovu predivnu ženu", "Prekrasna je i sofisticirana", neki su od komentara.

U međuvremenu je u Velikoj Britaniji odjeknula vijest da je kralj Charles odlučio izbaciti Harryja i Meghan iz Frogmore Cottagea, koji je bio njihov britanski dom, te da se u njega useljava Harryjev stric, princ Andrew, što označuje kraj njihove ere.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Dino Dvornik 2006. godine Ella i Dino Dvornik 2006. godine +28 Ella Dvornik Nekad i sad Procurile fotografije Elle Dvornik stare 16 godina, teško ju je prepoznati s obzirom na korekcije koje je napravila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene