ne zna prihvatiti šalu?

Što je to uzrujalo Meghan Markle? Zbog serije koja se već 26 godina ruga svima navodno je angažirala i odvjetnike

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry, South Park Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 9 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 10 Galerija

Meghan Markle vrlo je uzrujana zbog nove epizode "South Parka" koja se izruguje njoj i princu Harryju.

Čini se da vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle ne zna prihvatiti šalu na vlastiti račun.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Meghan je navodno duboko uzrujana i povrijeđena zbog načina na koji su ona i princ Harry prikazani u novoj epizodi popularne animirane serije "South Park", piše Daily Mail.

Epizoda naslovljena "Svjetska turneja privatnosti" izruguje se pritužbama para i njihovim zahtjevima za privatnošću, a Meghan je opisana kao "cura iz sestrinstva, glumica, influencerica i žrtva".

Izvor blizak paru tvrdi da je Meghan to jako uznemirilo, ali i da odbija pogledati spornu epizodu.

Kraljevski komentator otkrio je i kako su Harryjevi i Meghanini odvjetnici bacili oko na "South Park" i da bi mogle uslijediti pravne posljedice, no navodno zasad još nisu kontaktirali autore serije.

Iako ih se u epizodi ne imenuje i predstavljeni su kao članovi kanadske kraljevske obitelji, zbog prinčeve crvene kose i princezina outfita, koji je Meghan nosila na ceremoniji Trooping the Colour 2018. godine, ali i brojnih drugih referenci na Sussexe, jasno je o kome se zapravo radi.

Epizoda se vrti oko prinčeve autobiografije naziva "Waaagh", s koricama koje neodoljivo nalikuju na one s Harryjevih memoara "Rezerva", a počinje viješću o smrti kanadske kraljice, što je referenca na smrt kraljice Elizabete II.

Kraljevski par u epizodi privatnim avionom odlazi i na svjetsku turneju, u sklopu koje posjećuju Francusku, Indiju i Australiju, te svugdje gdje dođu paradiraju s transparentima na kojima piše da žele privatnost.

Na kraju se skrase u South Parku u Coloradu, gdje upadaju u probleme s lokalcima, odnosno glavnim junacima serije.

Harry i Meghan još nisu komentirali seriju, a već se neko vrijeme nisu ni pojavljivali u javnosti.

Inače, South Park je jedna od najdugovječnijih animiranih serija i emitira se od 1997. godine, a tijekom 26 sezona na tapeti su im se našli Kanye West, Caitlyn Jenner, Donald Trump i cijela paleta slavnih kojima su se izrugivali, pa im sigurno nije prvi put da se suočavaju s uzrujanim celebrityjima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus +25 Žanamari Perčić i Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus servirala nikad bolji pogled na svoju raskošnu pozadinu: "Nema onog koji nije zumirao sliku!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene