pa kao druga osoba!

Procurile fotografije Elle Dvornik stare 16 godina, teško ju je prepoznati s obzirom na korekcije koje je napravila!

Ella Dvornik Ella Dvornik Sanjin Strukic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella i Dino Dvornik 2006. godine Ella i Dino Dvornik 2006. godine Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +22 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik tijekom godina je često mijenjala imidž, a nekada je nosila modne revije domaćih dizajnera, na kojima se vrlo dobro snašla.

Naša poznata influencerica i blogerica Ella Dvornik, na domaćoj je sceni prisutna od samog rođenja, otkako je stigla na svijet kao dijete pokojnog pjevača Dine Dvornika i njegove supruge Danijele, a pažnju je privlačila od mladih dana.

Pogledaj i ovo Stan Elle Dvornik Novo poglavlje Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Danas 32-godišnja Ella već se u svojim tinejdžerskim godinama okušala kao manekenka i nosila je revije domaćih dizajnera. Tada je izgledala poprilično drugačije nego sad i drugačije se oblačila. Često je mijenjala imidž, a na modnim se pistama snašla i više nego dobro, pa čak i dok je nosila modele vjenčanica.

Neka od njezinih izdanja s modnih revija pogledajte u našoj galeriji.

Ella je nedavno i sama pokazala nekoliko fotografija iz prošlosti na kojima je potpuno drugačija, a svima je dobro poznato kako je kao mlada nosila različite boje kose, pirsinge i izraženu šminku. Sada je potpuno drugačija, a osvrnula se i na grudi, koje je operirala, te rekla razlog.

''Jesam li vas mogla prevarit?'' govori Ella pokazujući svoju sliku iz mladosti.

Potom je usporedila i svoje usne i nos na jednoj fotografiji te sada.

''Bilo bi glupo lagat jer internet sve pamti'', rekla je kratko.

Pokazala je i fotografiju u grudnjaku na kojoj je imala vrlo male grudi, a onda s oduševljenjem priznala da joj se sada puno više sviđaju otkako je odradila operaciju i uvećala ih. Prokomentirala je kako je mislila i da će svi misliti kako su joj grudi ostale velike od trudnoće: ''Svi su mislili da imam sise jer sam tad bila debela, al realno, kol'ko dugo možeš sakrivat trudničke sise.''

Pa priznaje: ''Nisam nikad bolje novce potrošila. Samu sebe bih smuvala!''

Ellini fanovi u komentarima su je podržali jer je iskrena i progovara o raznim tabu-temama.

''Sise su ti brutalne, razumijem zašto bi samu sebe smuvala'', ''Kraljice!'', ''Jedna od rijetkih koja sve kaže'', ''Koja si ti mega carica'', poručili su joj tada.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Igor Kojić i Milan Popović Severina - 3 Severina - 5 +25 Severina - 2 Celebrity Severina prvi put komentirala prijateljstvo svojih bivših Kojića i Popovića: "Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene