"Iste oči imate!"

Ella Dvornik podijelila urnebesnu situaciju koju je doživjela u trgovini: "Nadam se da se nisi uvrijedila"

Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik +19 Ella i Danijela Dvornik Galerija

Ella Dvornik otkrila je što joj se dogodilo u jednom trgovačkom centru u Puli, točnije situaciju u kojoj je nisu prepoznali.

Ella Dvornik podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu situaciju koja joj se dogodila u jednoj trgovini u Puli pa sve dobro nasmijala.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

32-godišnja Ella javila se u priči na Instagramu kako bi prepričala razgovor u jednoj trgovini sa ženom koja je zapravo nije prepoznala.

"Kupujem sad fornete u šoping-centru u Puli i kaže mi žena: 'Joooj, što mi sličiš na onu Ellu Dvornik, iste oči imate. Nadam se da se nisi uvrijedila'", ispričala je Ella pa se slatko nasmijala.

"Pozz od Elle", napisala je kratko u priči.

Nedavno je progovorila o tome zašto ne skriva da je na sebi radila estetske korekcije pa pokazala fotografije otprije na kojima je potpuno drugačija.

''Jesam li vas mogla prevariti?'' pitala je Ella pokazujući svoju sliku iz mladosti.

Potom je usporedila i svoje usne i nos na jednoj fotografiji te sada.

''Bilo bi glupo lagati jer internet sve pamti'', rekla je kratko.

Fanovi su je u komentarima podržali jer je iskrena i progovara o raznim tabu-temama.

Ella je majka djevojčica Balie i Lumi, koje je dobila sa suprugom Charlesom Pearceom, s kojim je na Valentinovo proslavila četvrtu godišnjicu braka.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 6 +28 Ivana Knoll - 7 Celebrity Ivana Knoll polugola hrabro prošetala hladnim ulicama Londona, građani i turisti snimali je mobitelima

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Jasmina Telalovića - 3 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 2 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 4 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 1 +25 Komemoracija za Jasmina Telalovića - 7 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene