Nije joj lako!

Ella Dvornik otkrila je u kakvim su se problemima našle njezine kćerkice: "Samo se nadam da neću i ja pokupiti"

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 2 +19 Ella Dvornik - 4 Galerija

Ella Dvornik na društvenim se mrežama požalila kako su joj obje kćerkice bolesne.

Influencerica Ella Dvornik požalila se pratiteljima na Instagramu na zdravstvene probleme u kojima su se našle njezine kćeri Lumi i Balie. Naime, djevojčice imaju konjunktivitis. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 10 Što li je time mislila? Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

"Imala sam tako dobar nalet energije da napravim neke kul fotke i reelse. Ali prošli tjedan Balie konjunktivitis, ovaj tjedan i Lumi. I danas opet obje. Tako da sam ovih dana u kapima za oči, tepih se više ne vidi od igračaka, suđe se ne stigne oprati, a la carte restoran radi punom parom jer gospođice imaju posebne bolesničke prohtjeve i samo se nadam da neću i ja pokupiti konjunktivitis. Makar ako ga dobijem, moći ću reći da nisam vidjela prljavo suđe iz kojeg bih mogla uskoro neka biljka izrasti", iskreno je napisala Ella. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Inače, Ella je nedavno progovorila o tome zašto ne skriva da je na sebi radila estetske korekcije pa pokazala fotografije prije na kojima je potpuno drugačija.

''Jesam li vas mogla prevariti?'' pitala je Ella pokazujući svoju sliku iz mladosti.

Potom je usporedila i svoje usne i nos na jednoj fotografiji te sada.

''Bilo bi glupo lagati jer internet sve pamti'', rekla je kratko.

Fanovi su je u komentarima podržali jer je iskrena i progovara o raznim tabu-temama.

Podsjetimo, Ella djevojčice Balie i Lumi ima sa suprugom Charlesom Pearceom, s kojim je na Valentinovo proslavila 4. godišnjicu braka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 3 Severina - 1 Severina i Tomica Petrović - 4 +25 Severina i Tomica Petrović - 3 Celebrity Seve objavila fotke u badiću, o ovim prizorima raskošnog dekoltea sigurno će se još dugo pričati: "Lele, idem odmah vježbati"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene