posvetila im pjesmu

Severina prvi put komentirala prijateljstvo svojih bivših Kojića i Popovića: "Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret"

Severina Severina Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Igor Kojić i Milan Popović Severina - 3 Severina - 5 Severina - 2 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina Severina - 2 +19 Severina - 1 Galerija

Severina je otkrila što misli o druženju svojih bivših partnera, Igora Kojića i Milana Popovića, koji su od rivala postali najbolji prijatelji.

Pjevačica Severina Vučković trenutno se odmara na Maldivima, no pronašla je vremena i za jedan sočni intervju.

Pogledaj i ovo Severina ''nastavljam borbu'' Severina nam se javila nakon obrata u borbi za skrbništvo nad sinom: ''Dobro je to, ali ja na ovome neću stati!''

U razgovoru za srpski Story, Severina je prvi put komentirala prijateljstvo svojih bivših partnera Igora Kojića i Milana Popovića, koji su od rivala postali najbolji prijatelji.

Fotografije na kojima poziraju zagrljeni i zajedno slave šokirale su javnosti, a Severina je sada otkrila kakva je bila njezina prva reakcija.

"Meni je prva asocijacija bila pjesma Frane Lasića 'Zagrljeni'. Pomislila sam, o Bože, nestvaran je taj njihov susret, baš kao u stihu: Zagrljeni mi smo bili, iznenada to se zbilo, niti tebi niti meni nikad tako nije bilo. Vidite kako su božji putevi neočekivani. Zato ja vjerujem, kao što vjerujem, da ničija nije do zore gorjela", kazala je pjevačica.

Odgovorila je i na česte prozivke u srpskim medijima o njezinim navodnim nacionalističkim stavovima.

"Pa, svi znaju tko je otac mog djeteta, moj bivši suprug, moj kompozitor... Sve Srbin na Srbinu i onda netko napiše da sam 'osvjedočena mrziteljica Srba'. Kako to netko može napisati kad zna da nije istina? Severina se dobro klikće, pričaju urednici... Ma, nađite vi sebi neku drugu klikabilnu žrtvu. Tu ću stati, jer zaista nemam razloga da se pravdam svojoj publici, koliko god me blatila žuta bulevarska štampa u Srbiji ili Hrvatskoj", poručila je kroz smijeh.

Potvrdila je i da na proljeće konačno izlazi njezin dugoočekivani novi album, na kojem će se naći njezin najnoviji singl "Vjerujem u Boga" i hit-duet s Azizom "Fališ mi".

"Novi album i ja jedva čekam", veselo je dodala.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Tamara Loos - 5 Igor Mešin i Tamara Loos - 4 Igor Mešin i Tamara Loos Igor Mešin i Tamara Loos - 1 +11 Igor Mešin i Tamara Loos - 2 Celebrity Prve fotografije novog voditeljskog para showa "Ples sa zvijezdama": Igor Mešin dobio je kolegicu s kojom ga veže i nešto baš neobično!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 3 Zdravko Čolić +13 Zdravko Čolić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda samozatajna supruga Zdravka Čolića, snimljena je u javnosti nakon dugo vremena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene