"Pancir na grudima"

Severina raznježila sve preslatkom fotografijom sa sinom u naručju: "Ljubav ste, neopisivo"

Severina Severina Severina/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 5 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 1 Severina - 2 Severina +19 Severina i Tomica Petrović - 4 Galerija

Severina je na društvenim mrežama objavila fotografiju sa sinom Aleksandrom, čiji su rođendan nedavno zajedno proslavili na egzotičnim Maldivima.

Severina je sa svoja 1,3 milijuna pratitelja na profilu na Instagramu podijelila preslatku fotografiju na kojoj pozira sa sinom Aleksandrom u zagrljaju dok zajedno uživaju na odmoru na Maldivima.

Pogledaj i ovo Severina - 1 "Da ju nisam vidjela uživo..." Prezgodna Seve javila se iz grada koji ju je čekao devet godina, svi su odmah primijetili isto: "Ma daj više, čime se hrani? Tako treba izgledati žena!"

"Pancir na grudima" stihovi su njezine pjesme "Rođeno moje" uz objavu na kojoj se ona i sin nježno grle.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

"Samo mama razumije što ovo znači. Cijeli svijet na grudima. Prekrasni", "Majčin sin. Prelijepa fotografija", "I to je to. Sve ostalo nebitno", "Cijeli svijet u zagrljaj stane", "Srce majčino", "To je smisao života", "Ljubav ste", "Neopisivo", komentari su njezinih obožavatelja.

Severina je ovih dana objavila i niz fotografija na kojima pozira u bikiniju koji je pokazao njezinu nevjerojatnu figuru pred 51. rođendan.

Inače, Severina je na Maldivima proslavila sinov rođendan, ali i rođendan svojeg menadžera Tomice, a dio slavljeničke atmosfere podijelila je također na društvenim mrežama.

Na odmoru nije zaboravila ni Let 3 te im je uputila podršku ispisavši u pijesku naziv njihove pjesme "Mama ŠČ!", s kojom će nas ove godine predstavljati na Eurosongu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 2 Ben Affleck Ben Affleck - 3 +29 Ben Affleck - 1 Celebrity Pogledajte kako se Ben Affleck namučio s bočnim parkingom, a još je urnebesniji dio kojim je smirio samog sebe!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll se pohvalila snimkom s proslave rođendana slavnog boksača, no pravu pomutnju napravila je fotkom u uskom kombinezonu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene