Svakom se dogodi!

Pogledajte kako se Ben Affleck namučio s bočnim parkingom, a još je urnebesniji dio kojim je smirio samog sebe!

Ben Affleck Ben Affleck Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 2 Ben Affleck Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 1 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 3 Ben Affleck Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 +23 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Galerija

Ben Affleck zapeo je sa svojim luksuznim automobilom na parkirnom mjestu, a u problemu su ga snimili paparazzi.

Holivudskom glumcu Benu Afflecku tjedan baš i nije dobro započeo, barem ako je suditi po njegovim najnovijim paparazzo fotografijama, na kojima su ga uhvatili u problemu s parkiranjem.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

50-godišnji Ben parkirao je svoj crni luksuzni Mercedes bočno na parkirnom mjestu u jednoj ulici, dok je jedan automobil bio već ispred njega, a drugi iza njega, što mu je onemogućilo da bez poteškoća izađe sa svojeg mjesta.

Vidno uzrujani Ben prije pokušaja odlaska odlučio je uzeti pauzu za cigaretu i kavu, a onda je uskočio u automobil i izvukao se iz nevolje. Paparazzi su ga snimili kako tipka na mobitel dok je bio naslonjen na vozilo, koje je na kraju uspješnim manevrima uspio izvući s parkirnog mjesta, a činilo se da je ipak došlo i do malog kontakta s drugim parkiranim automobilima.

Ben je poznat kao veliki ljubitelj metalnih ljubimaca, nedavno je snimljen za volanom svojeg Ford Bronca, kabrioleta vrijednog oko 1,9 milijuna dolara, dok puši cigaretu i zamišljeno gleda cestu. Uz to može se pohvaliti da posjeduje Lexusa RX, Teslu Model S, klasični Chevrolet Chevelle SS, žuti Lamborghini Urus, Bentley Bentaygu i Dodge Challengera SRT Hellcat.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 3 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 +14 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Zanimljivosti Muž joj je poslije 18 godina braka priznao da je gej, a živote im je obilježio stravičan događaj u njihovu domu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 +26 Ivana Knoll - 5 Celebrity Knoll se pohvalila snimkom s proslave rođendana slavnog boksača, no pravu pomutnju napravila je fotkom u uskom kombinezonu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene