na sve strane

Knoll se pohvalila snimkom s proslave rođendana slavnog boksača, no pravu pomutnju napravila je fotkom u uskom kombinezonu

Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 6 Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 8 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +20 Ivana Knoll - 4 Galerija

Ivana Knoll na Instagramu se pohvalila snimkom s rođendana slavnog boksača Floyda Mayweathera.

Ivana Knoll ne skriva koliko uživa u druženju sa svjetski poznatim osobama, a ovog puta našla se među brojnim gostima na rođendanu boksača Floyda Mayweathera.

Pogledaj i ovo Ivana Knoll krenulo je! O Ivani Knoll opet su se raspisali svjetski mediji od Amerike pa sve do Afrike, evo čime je sada privukla toliku pažnju!

Floyd je slavio 46. rođendan u jednom londonskom restoranu, a Ivana je snimila dolazak torte i puhanje svjećica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Knoll je za ovu priliku odlučila odjenuti tamnu kreaciju koja je pokazala njezine seksi atribute.

Na prethodnoj objavi pohvalila se i kako s tribina bodri Mayweathera u smeđem sportskom kombinezonu s dubokim otvorom na leđima, a u prvom planu je bila bujna stražnjica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Inače, Ivana je u Londonu upoznala i Naomi Cambell, a bila je i na afterpartyju dodjele nagrade BAFTA. Prije toga se u Americi družila s Jamijem Foxxom, i to na privatnom tulumu Leonarda DiCaprija.

Knoll svoju veliku popularnost ponajviše duguje oskudnim navijačkim izdanjima u kojima je vjerno bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru i zbog kojih je postala svjetska senzacija.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 3 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 2 +14 Fran Drescher i Peter Marc Jacobson - 1 Zanimljivosti Muž joj je poslije 18 godina braka priznao da je gej, a živote im je obilježio stravičan događaj u njihovu domu 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Brad Pitt i Ines de Ramon Brad Pitt - 5 Brad Pitt - 1 Brad Pitt - 2 +27 Brad Pitt - 4 Celebrity Sada je i službeno: Brad Pitt i Ines de Ramon na prvom zajedničkom događanju nakon višemjesečnih šuškanja o ljubavi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene